Επιστροφή στις νίκες και στην κορυφή για την Ίντερ! Με πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο οι «νερατζούρι» πέρασαν με το εμφατικό 5-0 από την έδρα της Βερόνα για την 13η αγωνιστική της Serie A και ανέβηκαν στην πρώτη θέση, περιμένοντας το αποτέλεσμα της Νάπολι για να δουν αν θα παραμείνουν εκεί.
Τα πάντα είχαν κριθεί στο ματς από το πρώτο μέρος, ωστόσο πριν αρχίσει ο χορός των γκολ για τους φιλοξενούμενους, η Βερόνα έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες. Στο 5′ με τον Ζόμερ να βγάζει την κεφαλιά του Μπελαχιάν και ένα λεπτό μετά ο Τένγκεστ με πλασέ σημάδεψε δοκάρι. Στο 8′ η Ίντερ απείλησε με τον Κορέα ο οποίος δέκα λεπτά μετά έκανε το 0-1 με πλασέ από ασίστ του Τουράμ.
Οι ρόλοι άλλαξαν στο 22′ όταν ο Κορέα έβγαλε ασίστ και ο Τουράμ με ωραίο τελείωμα έκανε το 0-2. Στο 25′ και μετά από μπαλιά του Μπαστόνι ο Τουράμ έφυγε μόνος κι έκανε το 0-3. Από γύρισμα του Ασλάνι στο 31′ ο Ντε Φράι με πλασέ έκανε το 0-4 και στο 41′ ήταν η σειρά του Μπίσεκ να σκοράρει για το 0-5 με ωραίο σουτ.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε όπως ήταν λογικό, με την Ίντερ να έχει πάντως δοκάρι για έκτος γκολ στις καθυστερήσεις με τον Κορέα. Η Βερόνα δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά και να πετύχει έστω το γκολ της τιμής.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.