Η καριέρα του ΛεΜπρόν Τζέιμς πλησιάζει στο τέλος της με τον ίδιο να τονίζει σε δηλώσεις του πως δεν θα αγωνίζεται για πολύ καιρό ακόμα.
Ο «βασιλιάς» επισήμανε πως δεν γνωρίζει ακόμα αν θα παίζει για ένα ή δύο χρόνια, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παίζει μέχρι να μην αντέχει άλλο.
Οι δηλώσεις του ΛεΜπρόν Τζέιμς:
«Δε θα παίζω για πολύ ακόμα, για να είμαι ειλικρινής. Δεν ξέρω πόσα χρόνια μου μένουν, αν είναι ένα ή δύο. Το ξαναείπα, δε θα παίζω μέχρι να μην αντέχω άλλο. Δε θα γίνω αυτός ο τύπος.
Δεν θα γίνω αυτός που γίνεται ασεβής στο άθλημα απλά επειδή θέλω να είμαι στο παρκέ».
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 3-2 τη Ρεάλ Μαδρίτης και κατέκτησε το 16ο Super Cup της ιστορίας της. Μετά το νταμπλ κατέκτησε και το τρίτο τρόπαιο στην Ισπανία.
Η τοποθέτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη διαιτησία μετά τα όσα συνέβησαν σε «Κλεάνθης Βικελίδης» και ΟΑΚΑ – «Αν δεν έχουν την ικανότητα να βρουν ελίτ διαιτητή, ας αναβάλουν τον αγώνα μέχρι να βρουν».
Χωρίς να ικανοποιήσει, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-0 του Πανσερραϊκού στο παγωμένο ΟΑΚΑ με σκόρερ τους Τζούρισιτς, Ζαρουρί και Γεντβάι. Αποβλήθηκε ο Ντε Μάρκο, ντεμπούτο για Τεττέη.