Η Παρί πέτυχε ακόμα μία μεγάλη νίκη στη φετινή Euroleague, επικρατώντας με 83-77 της Ζαλγκίρις, φτάνοντας τις 6 νίκες (οι 5 σερί) σε 9 αγωνιστικές στη διοργάνωση.
Πήρε… φόρα η Παρί. Οι Γάλλοι συνεχίζουν να παίρνουν τη μία νίκη μετά την άλλη στην Euroleague, με τη Ζαλγκίρις να είναι το νεότερο θύμα τους, καθώς επικράτησαν της ομάδας του Αντρέα Τρινκιέρι με 83-77.
Με αυτήν τη νίκη οι Παριζιάνοι έφτασαν τις 6 συνολικά στη διοργάνωση μετά από την ολοκλήρωση 9 αγωνιστικών, με τις πέντε από αυτές να είναι συνεχόμενες. Οι Λιθουανοί, μετά από την Μπάγερν στο Μόναχο, ηττήθηκαν και στο Παρίσι και πλέον έχουν ρεκόρ 6-3.
Κορυφαίος για τους νικητές ο συνήθης ύποπτος Τι Τζέι Σορτς που πέτυχε 21 πόντους, με 6/11 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 3/5 βολές, 6 ασίστ, 1 ριμπάουντ και 2 λάθη, ενώ εξαιρετικό ματς πραγματοποίησε και ο Κόλιν Μάλκολμ ο οποίος πρόσθεσε με τη σειρά του άλλους 17 πόντους με 6/6 εντός παιδιάς (4/4 δίποντα, 2/2 τρίποντα) και 3/5 βολές.
Για τους Λιθουανούς, ο Σιλβέιν Φρανσίσκο βρέθηκε σε πολύ κακό βράδυ από μακριά, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 0/8 τρίποντα, με τον Ίγκνας Μπραζντέικις να έχει 15 πόντους και τον Μπουτκεβίτσιους να ακολουθεί με 12π. Χαμηλά κινήθηκε και ο Λόνι Γουόκερ (8π.).
Καταιγιστικός στο Αγρίνιο ο Λεβαδειακός. Το εξαιρετικό σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλου προηγείται στο ημίχρονο με 3-0 με γκολ που πέτυχαν οι Κωστής στο 3′, Μπάλτσι στο 10′ και Λιάγκας στο 45′.
Live Streaming: Ελλάδα – Ιταλία. Παρακολουθήστε μέσω live streaming στις 19:00 από την ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ την αναμέτρηση Ελλάδα – Ιταλία για τη 2η αγωνιστική της Β’ φάσης του ΣΤ’ ομίλου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Απίστευτο σκηνικό σε ερασιτεχνικό παιχνίδι στην Ουαλία όταν ένας ποδοσφαιριστής χτύπησε εν ψυχρώ αντίπαλό του με αγκωνιά, ρίχνοντάς τον σχεδόν αναίσθητο στο έδαφος!
Ο εξτρέμ των «ερυθρόλευκων» θα έχει ηγετικό ρόλο κόντρα στην Λεβερκούζεν, όπως είχε και στα παιχνίδια με Αϊντχόφεν και Καϊράτ στο φετινό champions league