H σέντρα της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League είναι το κεντρικό θέμα στο κεντρικό αθλητικό δελτίο ειδήσεων Mega Sports by stoiximan.
Στην τελική ευθεία για την επανέναρξη της Stoiximan Super League με το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει παρουσιάζονται όλα τα νέα από τις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας. Αλλαγές στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου φέρνουν η κηδεία του Μπάλντοκ και το ντέρμπι αιωνίων στο μπάσκετ.
Το 2 στα 2, στο FIBA Europe Cup, πέτυχαν ΠΑΟΚ και Μαρούσι, ενώ ο Ολυμπιακός εκδράμει στην Πόλη για τη μάχη με την Εφές.
Δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού στο μπάσκετ γυναικών και το βόλει των ανδρών είχαμε σήμερα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ του βόλεϊ των ανδρών και στον πρώτο αγώνα πρόκρισης στη φάση των ομίλων, ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Ρουμανία για να αντιμετωπίσει την Μπρασόφ. Οι ερυθρόλευκοι εξαιρετικοί, κέρδισαν με 3-0 σετ (20-25, 19-25, 20-25) και στη ρεβάνς την άλλη εβδομάδα στο Μελίνα Μερκούρη θέλουν 2 σετ για την παρουσία τους σε όμιλο 2η συνεχόμενη χρονιά.
Στην Ευρωλίγκα των γυναικών και τη 2η αγωνιστική ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την πανίσχυρη γαλλική Μπουρζ στο ΣΕΦ, πάλεψε αλλά γνώρισε φυσιολογική ήττα με 88-53 σε ένα ματς το οποίο είχατε την ευκαιρία να δείτε από το MEGA PLay, που συνεχίζει τις μεταδόσεις του και με αγώνες βόλεϊ, πόλο και χάντμπολ. Για το Eurocup Παναθηναϊκός-Ανζέ 75-86.
Εκτός συνόρων το σήριαλ με την υπόθεση βιασμού στη Σουηδία, στην οποία εμπλέκουν τον Εμπαπέ συνεχίζεται, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας Forbes με τους πλουσιότερους ποδοσφαιριστές.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Λιλ κέρδισε τον Ερυθρό Αστέρα με 2-0 (παρ., 1-0 κ.δ) και προκρίθηκε στους «16», όπου θα βρεθούν επίσης η Φερεντσβάρος που νίκησε την Λουντογκόρετς με 2-0, αλλά και η Στουτγκάρδη, παρά την ήττα από την Σέλτικ με 1-0.
Το εύστοχο πέμπτο χτύπημα του Πάντοβιτς έδωσε τον Παναθηναϊκό την πρόκριση στους «16» του Europa League, κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν. Ο Τεττέη άνοιξε το σκορ, αποβλήθηκε ο Χάβι.
Η Βικτόρια Πλζεν εκμεταλλεύθηκε αδράνεια στο κέντρο της πράσινης άμυνας στο 62ο λεπτό και με κεφαλιά ισοφάρισε το σκορ σε 1-1 τον Παναθηναϊκό. Δείτε το γκολ.