Χειροπέδες σε έναν 45χρονο αλλοδαπό πέρασαν το απόγευμα της Τετάρτης οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Ο συλληφθείς, που έχει καταγωγή από τη Συρία, κατηγορείται για βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.
Φρίκη
Όπως αναφέρουν πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας, ο 45χρονος εντόπισε το μικρό κορίτσι να περπατά μόνο του στο διάδρομο της πολυκατοικίας που διαμένει και το έβαλε στο διαμέρισμά του.
Εκεί προχώρησε στις αποτρόπαιες πράξεις του και στη συνέχεια άφησε το παιδί να φύγει.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας