Η Σοφία Βεργκάρα και η Χάιντι Κλουμ ήταν οι μεγάλες νικήτριες στα πάρτι μετά τα βραβεία Emmy
Οι δύο φίλες και καλλονές, Σοφία Βεργκάρα και Χάιντι Κλουμ ξεσήκωσαν το Λος Άντζελες με τις εμφανίσεις του σε πάρτι μετά τα βραβεία Emmy.
Ήρθαν, πέρασαν και δεν ακούμπησαν τα φετινά βραβεία Emmy. Χωρίς πολλές εκπλήξεις, το «Shōgun» σάρωσε τα βραβεία, οι πρωταγωνιστές έβγαλαν τους απαραίτητους λόγους του, τα μίντια ασχολήθηκαν με τους πιο καλοντυμένους και τους πιο κακοντυμένους και το μικρό σόου έριξε τίτλους τέλους και για φέτος. Ή όχι;
Η αλήθεια είναι ότι σε όλα αυτά τα μεγάλα events, τα καλύτερα έρχονται μετά το τέλος των διοργανώσεων: στα after parties. Έτσι και φέτος, με του που έσβησαν τα φώτα στο Peacock Theater για τα βραβεία Emmy, πήραν φωτιά τα φλας σε διάφορα πάρτι που πραγματοποιήθηκαν σε όλο το Λος Άντζελες. Και εκεί, μεγάλες νικήτριες ήταν η Σοφία Βεργκάρα και η Χάιντι Κλουμ.
Τι κι αν η 52χρονη ηθοποιός από την Κολομβία δεν κατάφερε να πάρει το βραβείο για τον ρόλο της ως Γκριζέλντα Μπλάνκο στη σειρά «Griselda», ενώ το μοντέλο από τη Γερμανία δεν ήταν καν υποψήφια; Οι δύο καλλονές και πολύ καλές φίλες, που συνεργάζονται ως κριτές στο America’s Got Talent, έκλεψαν τις εντυπώσεις με την εμφάνισή τους και τον σέξι χορό τους.
View this post on Instagram
Οι εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις από Σοφία Βεργκάρα – Χάιντι Κλουμ
Μάλιστα κατέκλυσαν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram με φωτογραφίες, εκφράζοντας την αγάπη που τρέφει η μια για την άλλη. «Σε αγαπώ φίλη μου» έγραψε η Σοφία Βεργκάρα στα social media, για να της απαντήσει η Χάιντι Κλουμ: «Είσαι πάντα νικήτρια για εμένα. Σε αγαπώ αδερφούλα μου».

- Χατζηβασιλείου: Ελέγχομαι για αδίκημα που δεν διαπράχθηκε – Επανέρχεται περσινή υπόθεση χωρίς νέα στοιχεία
- Ο Μαγκουάιρ μένει στο Ολντ Τράφορντ
- «Εσύ τη σκότωσες» – Δαίμονες, εξάρτηση και μια θηλιά – Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ μέσα από τα ημερολόγια του
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ ξέρει ότι αμφισβητείται, αλλά δεν έχει… ενημερωθεί
- Artemis II: Η ανθρωπότητα από την αθέατη πλευρά της Σελήνης – Εικόνες που κόβουν την ανάσα
- «Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Τρεντ Φόρεστ» (pic+vid)
- Fuel Pass: Συνεχίζονται τα εμπόδια στις αιτήσεις
- Ντρου Μπάριμορ: Γιατί αποφεύγει να φορά στενά ρούχα;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/patrick-boucher-70pm04yEWTA-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442