Η Γαλατάσαραϊ ολοκλήρωσε το «μπαμ» και έκανε δικό της τον Βίκτορ Όσιμεν, με την τουρκική ομάδα να ανακοινώνει τον Νιγηριανό φορ με έναν ασυνήθιστο τρόπο.
Η «τσιμ-μπομ» έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο, στο οποίο δείχνει αρκετούς ανθρώπους σε νυχτερινό μαγαζί να διασκεδάζουν, φορώντας μάσκες και χορεύοντας υπό τους ήχους του «Give me everything» του Pitbull.
Ξαφνικά, το… μπιτάκι σταματά να παίζει, αφού μπαίνει άλλος ένας μασκοφόρος.
Ο 25χρονος μπόμπερ μπαίνει στο κλαμπ και δείχνει το τρόπαιο του Europa League, αφήνοντας δίπλα τη μάσκα του και αναφέρει «είμαστε οι καλύτεροι». Κάνοντας ξεκάθαρη και τη στόχευση της ομάδας στη νέα χρονιά, να πρωταγωνιστήσει και στην Ευρώπη εκτός από το πρωτάθλημα.
Θυμίζουμε ότι ο Όσιμεν θα αγωνιστεί ως δανεικός στη Γαλατά από τη Νάπολι για την σεζόν 2024-2025, με την τουρκική ομάδα να καλύπτει εξ ολοκλήρου το συμβόλαιό του που ανέρχεται στα 10 εκατ. ευρώ.
Ο Βίκτορ Όσιμεν με τη φανέλα της Νάπολι είχε 133 συμμετοχές, με 76 γκολ και 18 γκολ στο ενεργητικό του.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.