Η δραματική σειρά που εμπνέεται από τα γεγονότα του ’74 στην Κύπρο, αναδείχτηκε σε μια από τις πιο επιτυχημένες την περασμένη σεζόν και κατέκτησε την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης.
Λίγο πριν την πρεμιέρα του τρίτου και τελευταίου κύκλου του «Famagusta» στο MEGA, οι δύο πρώτοι κύκλοι της σειράς θα είναι διαθέσιμοι από την πλατφόρμα του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο.
Από 20 Σεπτεμβρίου στο Netflix
Συγκεκριμένα, από τις 20 Σεπτεμβρίου οι χρήστες του Netflix θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα επεισόδια του πρώτου και του δεύτερου κύκλου της σειράς που υπογράφει η τριάδα των επιτυχιών – Αντρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου.
Η συγκλονιστική συνέχεια και το φινάλε του γ’ κύκλου του «Famagusta» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του MEGA!
Πρωταγωνιστούν
Γιάννης Μπέζος, Κοραλία Καράντη, Χρήστος Λούλης, Αντρέας Γεωργίου, Αιμιλία Υψηλάντη, στον ρόλο του Παππού ο Γιώργος Ζένιος
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας