Έτοιμος να ριχτεί στη «μάχη» των πλέι οφ του Europa League είναι ο ΠΑΟΚ που υποδέχεται τη Σάμροκ Ρόβερς απόψε (20:30) στην Τούμπα με στόχο το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στους ομίλους της διοργάνωσης.
Χωρίς εκπλήξεις η 11άδα του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την Σάμροκ Ρόβερς.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε τους έντεκα στους οποίους θα στηριχθεί, προτιμώντας τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια και τους Ότο, Κετζιόρα, Κουλιεράκη, Μπάμπα στην άμυνα. Οι Οζντόεφ και Σβαμπ θα είναι στον άξονα με τον Κωνσταντέλια μπροστά τους. Στα άκρα θα είναι οι Ζίβκοβιτς και Τάισον, ενώ στην κορυφή θα βρεθεί ο Τόμας.
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Τόμας.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Λιλ κέρδισε τον Ερυθρό Αστέρα με 2-0 (παρ., 1-0 κ.δ) και προκρίθηκε στους «16», όπου θα βρεθούν επίσης η Φερεντσβάρος που νίκησε την Λουντογκόρετς με 2-0, αλλά και η Στουτγκάρδη, παρά την ήττα από την Σέλτικ με 1-0.
Το εύστοχο πέμπτο χτύπημα του Πάντοβιτς έδωσε τον Παναθηναϊκό την πρόκριση στους «16» του Europa League, κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν. Ο Τεττέη άνοιξε το σκορ, αποβλήθηκε ο Χάβι.
Η Βικτόρια Πλζεν εκμεταλλεύθηκε αδράνεια στο κέντρο της πράσινης άμυνας στο 62ο λεπτό και με κεφαλιά ισοφάρισε το σκορ σε 1-1 τον Παναθηναϊκό. Δείτε το γκολ.