Χαλκιδική: «Την έψαχνε πολύ ώρα η αδερφή της» – Ξεσπά ο παππούς της 8χρονης που πνίγηκε στην πισίνα
Η οικογένεια της 8χρονης ζητά απαντήσεις για την τραγωδία που χτύπησε το σπίτι της
Συγκλονίζει ο παππούς της 8χρονης που πνίγηκε στην πισίνα της κατασκήνωσης που είχε πάει στη Χαλκιδική, ενώ σημαντικά είναι τα νέα στοιχεία που ήλθαν σήμερα (15/8) στο φως της δημοσιότητας.
Μιλώντας στο Star ο παππούς του αδικοχαμένου κοριτσιού ξεσπά υποστηρίζοντας ότι το παιδί ήταν για πολύ ώρα στην πισίνα και δεν το είδε κανείς.
«Πρέπει να τιμωρηθούν»
Μάλιστα όπως αποκαλύπτει η αδερφή της 8χρονης την έψαχνε αρκετή ώρα.
«Πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί. Ακόμα δεν έχουμε καμία ενημέρωση, απολύτως καμία. Καμία ενημέρωση, κανένα ενδιαφέρον αν και να το βράσω το ενδιαφέρον τους» αναφέρει ο παππούς της 8χρονης στο Star.
Η οικογένεια της 8χρονης ζητά απαντήσεις για την τραγωδία που χτύπησε το σπίτι της.
Ο παππούς του κοριτσιού χθες το πρωί πήγε στο αστυνομικό τμήμα Κασσάνδρας. Εκεί έμαθε ότι η 19χρονη ομαδάρχισσα ισχυρίζεται ότι το παιδί ήταν στην τραπεζαρία και ανακάλυψαν ότι έλειπε όταν έγινε η καταμέτρηση στο σπιτάκι που έμεναν.
Ενώ η ναυογοσώστρια, όπως αποκάλυψε το Star, ισχυρίστηκε ότι στις 13:15 το μεσημέρι της Παρασκευής δεν ήταν κανείς στην πισίνα. Λένε ψέμματα, ξεσπά ο παππούς του κοριτσιού.
«Η αδερφή της την έψαχνε για πολλή ώρα»
«Το παιδί μας μπορεί να ήταν πνιγμένο κάτω και να μην το είδε. Αυτή την υποψία έχω. Γιατί η αδερφή της, είναι μεγαλύτερη, ήταν μαζί. Η αδερφή της την έψαχνε αρκετή ώρα. Και τα άλλα τα παιδιά δυσανασχέτησαν και λένε «πρέπει να βρούμε την Αγγελικούλα». Χάθηκε η Αγγελική. Ούτε στην τραπεζαρία ήταν που ισχυρίζονται. Δεν πήγε ποτέ για φαγητό. Όλα όσα ισχυρίζονται είναι ψεύδη, για να καλύψουν τον εαυτό τους. Θα βγουν στην επιφάνεια όλα», ισχυρίζεται ο παππούς του αδικοχαμένου κοριτσιού.
Με προδιαγραφές ενηλίκων η μοιραία πισίνα
Στο μεταξύ σύμφωνα με το Star η πισίνα αναψυχής όπου πνίγηκε το κοριτσάκι είχε μέγιστο βάθος που έφθανε έως τα 2.40 μέτρα. Είχε κλίση που ξεκινούσε από τα 90 εκατοστά. Μία πισίνα, δηλαδή, για ενήλικες και όχι για παιδιά δημοτικού.
Η πισίνα για αυτές τις ηλικίες θα έπρεπε να είναι παιδική και με βάθος το πολύ 45 εκατοστά.
- Νέα Αριστερά για τη λογοκρισία στη Φλώρινα: Μας γυρίζουν στον Μεσαίωνα του Καντιώτη
- Μέσα στη «Φωλιά του Λύκου», το κρυφό αρχηγείο στο δάσος από όπου ο Χίτλερ διεύθυνε τον πόλεμο
- Yπόθεση Νεγκρέιρα: «Η Ρεάλ σκοπεύει να διεκδικήσει αποζημιώσεις από την Μπαρτσελόνα»
- Το παλαιότερο εστιατόριο στον κόσμο συμπλήρωσε 300 χρόνια – Αργοψημένο γουρουνόπουλο και φάντασμα στο κελάρι
- Βαρδούσια: Άκαρπες οι έρευνες για τους τρεις ορειβάτες που αγνοούνται – Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό τους
- Σέρρες: Κανένα ίχνος του διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος – Γνώριζε καλά την περιοχή που εξαφανίστηκε
- Μίλτος Τεντόγλου: «Δεν μου παίρνει κανείς δώρο τα Χριστούγεννα»
- Θεσσαλονίκη: Μέσα από τις φυλακές φαίνεται πως δόθηκε η εντολή για το χτύπημα σε τράπεζα στον Εύοσμο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)
























































![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ot_golden_visa24_1-1200x703-315x220.jpg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442