Απίστευτος Αρμάντ Ντουπλάντις, «πέταξε» στα 6 μέτρα και 25 εκατοστά και κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στο Άλμα Επί Κοντώ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού!
Ο Σουηδός δις χρυσός Ολυμπιονίκης, βελτίωσε τη δίκη του επίδοση, με 6,24μ που είχε πετύχει στις 20 Απριλίου 2024 στην Σιαμέν.
Ο Ντουπλάντις δεν είχε… αντίπαλο στον τελικό, στον δρόμο για το χρυσό μετάλλιο, αφήνοντας πίσω του τον Κέντρικς και τον Καραλή που έδωσαν τη δική τους μάχη για τη δεύτερη θέση, με τον Έλληνα να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο.
Αρχικά ο Ντουπλάντις εξασφάλισε το χρυσό, στη συνέχεια έκανε ρεκόρ Ολυμπιακών Αγώνων με το 6,10μ. που πέρασε και τέλος τα… διέλυσε όλα για το παγκόσμιο ρεκόρ.
Δείτε το άλμα με το οποίο έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ:
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
LIVE: Καραμπάγκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την αναμέτρηση Καραμπάγκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
LIVE: Γαλατασαράι – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την αναμέτρηση Γαλατασαράι – Ατλέτικο Μαδρίτης για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.