Μύκονος: Ο Αμερικανός τουρίστας που έκανε σερβιτόρα να δακρύσει – «Κοιταζόμαστε στα μάτια και…»
«Είναι μερικές στιγμές στην Μύκονο που νιώθεις ότι δεν είσαι δούλος» τονίζει σε βίντεό της στο TikTok
Viral στα social media έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok από μια υπάλληλο σε χώρο της εστίασης στην Μύκονο.
Όπως αποκάλυψε, η νεαρή κοπέλα ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένη καθώς ένας τουρίστας από την Αμερική άφησε 455 ευρώ φιλοδώρημα σε ένα λογαριασμό των 545 ευρώ!
Το βίντεο μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral και έχει συγκεντρώσει πάνω από 7 χιλιάδες likes.
«Κοιταζόμαστε στα μάτια και άρχισα να δακρύζω και δάκρυσε και αυτός»
Στο βίντεο που ανήρτησε στο TikTok η ίδια η κοπέλα εξήγησε λεπτομερώς όλα όσα συνέβησαν με τον τουρίστα από τις ΗΠΑ.
«Σήμερα ένα τραπέζι μου άφησε 95% tip. Αυτό είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα μου που συμβαίνει… Αμερικάνος εννοείται. Του λέω ‘Κάνεις λάθος. Αντί να μου αφήσεις 45, πήγες να μου αφήσεις 450’. Και μου λέει ‘Δεν είναι λάθος’».
«Κοιταζόμαστε στα μάτια και άρχισα να δακρύζω και δάκρυσε και αυτός. Μου άφησε 450 ευρώ σε 500 ευρώ λογαριασμό…απίστευτο. Πολύ χάρηκα. Μου αρέσει αυτή η δουλειά. Ήταν πολύ ωραίος, τον περιποιήθηκα η αλήθεια είναι αυτή. Ήταν το τελευταίο τραπέζι της ημέρας. Είναι μερικές στιγμές στην Μύκονο που νιώθεις ότι δεν είσαι δούλος, ενώ είσαι δούλος προφανώς. Υπάρχουν αυτές οι στιγμές που αξίζει τον κόπο τελικά».
@tpseven7 #fy #fyp #foryou #mykonos #foryourpage #fypシ゚ #greektiktok #viral #σεζονοιστορίες #σεζονοβλογκ #tp7 #greece #vlog ♬ πρωτότυπος ήχος – theophili7
Η ίδια σε ερώτηση που δέχτηκε απάντησε πως το ποσό θα το μοιραστεί με την ομάδα που εργάζεται στο συγκεκριμένο μαγαζί.
- Ντόλι Πάρτον για Πρόεδρος: Θρίαμβος ως πρόσωπο κοινής αποδοχής με 65% – «Εκθρόνισε τον Ομπάμα»
- Χυδαιότητες με φτηνό σόου από τη Λατινοπούλου – Άρχισε να βιντεοσκοπεί δημοσιογράφους για να επιτεθεί στην Κωνσταντοπούλου
- Κύπελλο Ελλάδος Betsson: Με «νεκρές ζώνες» ο τελικός στο Πανθεσσαλικό
- Ουγγαρία: Πρώτα μεταρρυθμίσεις και μετά αποδέσμευση δισεκ. ευρώ από παγωμένα κεφάλαια, ζητούν Ευρωβουλευτές
- Tουρισμός: Η εκεχειρία έφερε κρατήσεις αλλά η αβεβαιότητα επανήλθε
- Ο Δήμος Μετσόβου επιχειρεί να αναδείξει και πάλι τα παραδοσιακά επαγγέλματα
- Τα μεγάλα μοντέλα ΑΙ πάτωσαν σε τεστ ιατρικών διαγνώσεων
- Ηράκλειο: Πάνω από 1000 παραβάσεις οδηγών βεβαιώθηκαν το τετραήμερο του Πάσχα στο Ηράκλειο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442