Σπανούλης: «Είμαι χαρούμενος που ενσωματώθηκε ο Γιάννης στην Εθνική»
Ο Βασίλης Σπανούλης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της Εθνικής κόντρα στις Μπαχάμες, ενώ στάθηκε και στην επιστροφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Η Ελλάδα είχε ένα πολύ εύκολο βράδυ κόντρα στις Μπαχάμες, με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να νικάει άνετα με σκορ 102-75 και να κάνει το 2/2 στο Τουρνουά Ακρόπολις, κατακτώντας τη διοργάνωση που διεξήχθη στο ΣΕΦ.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Βασίλης Σπανούλης ανέφερε πως έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και στάθηκε και στην επιστροφή στην αγωνιστική δράση, του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Αναλυτικά όσα είπε ο Σπανούλης
«Κάτι ανάλογο θα δούμε και από τη Δομινικανή Δημοκρατία που παίζει πιο ελεύθερο μπάσκετ. Όλα τα παιδιά είναι συγκεντρωμένα έχουν κίνητρο. Είμαι χαρούμενος που ενσωματώθηκε και ο Γιάννης. Ήταν πολύ καλός και με τους συμπαίκτες του.
Τα παιδιά ένιωσαν άνετα και η άμυνά μας ήταν πολύ καλή, είμαι ευχαριστημένος. Έχουμε μερικές μέρες δουλειά για να ετοιμάσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες. Δεν μπορώ να μην είμαι ικανοποιημένος. Τα παιδιά παλεύουν για κάθε μπάλα και αυτό είναι το πιο σημαντικό».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
LIVE: Αταλάντα – Ντόρτμουντ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Ντόρτμουντ για τα νοκ-άουτ play offs του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 7.
Απονομή σημάτων σε μια περιθωριακή εκδήλωση που κανείς δεν πήρε χαμπάρι, ενώ στο παρελθόν αποτελούσε μεγάλο γεγονός και τώρα κατέδειξε τον ξεπεσμό της διαιτησίας