Ο Εμπαπέ διεκδικεί από την Παρί 100 εκατ. για απλήρωτους μισθούς και μπόνους
Ο Κιλιάν Εμπαπέ αναμένεται, σύμφωνα με την Equipe, να κινηθεί νομικά κατά της Παρί Σεν Ζερμέν, καταγγέλλοντας πως έχει μείνει απλήρωτος από τον Απρίλιο μέχρι σήμερα.
Ο Κιλιάν Εμπαπέ μπορεί είναι ήδη παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά οι σχέσεις του Γάλλου σούπερ σταρ με την πρώην ομάδα του, Παρί Σεν Ζερμέν γίνονται όλο και πιο τεταμένες.
Ο 26χρονος επιθετικός είχε βγάλει στη… σέντρα με δηλώσεις του τη διοίκηση του συλλόγου και σιγά σιγά ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες για τους δύσκολους τελευταίους μήνες του στο Παρίσι βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Μάλιστα, όπως μετέδωσε η Equipe, ο Εμπαπέ θα κινηθεί νομικά κατά της Παριζιάνων, διεκδικώντας αποζημίωση-μαμούθ που αγγίζει τα 100 εκατομμύρια ευρώ!
Ο Γάλλος καταγγέλλει πως η Παρί Σεν Ζερμέν τον έχει αφήσει απλήρωτο από τον Απρίλιο, ενώ δεν τού έχει καταβάλει και κάποια σημαντικά μπόνους που δικαιούται και για αυτόν ακριβώς τον λόγο έχει… προειδοποιήσει επίσημα τον σύλλογο για την αποπληρωμή όλων των χρωστούμενών του.
Δείτε την ανάρτηση
Ses salaires et diverses primes n’ayant pas été versés depuis avril, Kylian Mbappé a mis en demeure le PSG de régler ce qui lui est dû, et qui représente près de 100 M€ > https://t.co/Ps1Qa68iPdpic.twitter.com/OJ2u14K3fK
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Βίρτους στη Μπολόνια και τώρα προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, που θα ανοίξει ουσιαστικά την αυλαία για το 2026 στην Ευρωλίγκα.
Το Μαρόκο ήταν καλύτερο, όμως δεν κατάφερε να νικήσει (1-1) το Μάλι για τη 2η αγωνιστική του Α' ομίλου του Κόπα Άφρικα, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά ενόψει του τρίτου αγώνα. Βασικός για 70' λεπτά αγωνίστηκε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί για τους διοργανωτές.