Ο ισχυρός άνδρας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ μάλιστα μίλησε στους οπαδούς του Ολυμπιακού και τους ευχαρίστησε για τη στήριξή τους.
«Μας δώσατε δύναμη να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος πρόσθεσε: «Σήμερα, το όνειρο το τρελό είναι πλέον πραγματικότητα. Ζήτω ο Θρύλος, ζήτω ο Πειραιάς, ζήτω η Ελλάδα».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη:
«Σήμερα, το όνειρο το τρελό είναι πλέον πραγματικότητα. Για τον Ολυμπιακό μας, τον Πειραιά μας, την Ελλάδα μας. Αυτή τη νύχτα θέλω να τη χαρούμε ιδιαίτερα. Ο ατελείωτος λαός μας, οι παίκτες μας, ο μεγάλος μας προπονητής και όλοι εσείς που μας δώσατε τη δύναμη να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Ζήτω ο Θρύλος, ζήτω ο Πειραιάς, ζήτω η Ελλάδα».
Για τις απουσίες των Οσμάν και Χολμς μίλησε ο Εργκίν Αταμάν κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Ιταλία όπου την Πέμπτη αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο.
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού πρέπει να εμπιστευτεί τον Ράφα Μπενίτεθ ως προπονητή αλλά και τον σύλλογο, όπως τόνισε ο Ισπανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με την Πλζεν.
Στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, θα είναι τις επόμενες μέρες ο Μόντε Μόρις, σύμφωνα με ρεπορτάζ του γνωστού Ιταλού ρεπόρτερ, Ματέο Αντρεάνι.