Ο Σάκης Ρουβάς αποφεύγει να δίνει συνεντεύξεις και κυρίως να μιλάει για την προσωπική του ζωή. Παντρεμένος με την Κάτια Ζυγούλη από το 2017 και έχοντας αποκτήσει 4 παιδιά (δύο κορίτσια και δύο αγόρια) νιώθει ευτυχισμένος πατέρας αλλά και σύντροφος. Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε προσκεκλημένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» και έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη αναφερόμενος σε πιο προσωπικές στιγμές του.
Τα τραύματα στην παιδική ηλίκια από τον χωρισμό των γονιών του
Ο 52χρονος τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον χωρισμό των γονιών του, ο οποίος, όπως είπε, επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την άποψή του για τον γάμο και τον οδήγησε για πολλά χρόνια να αρνείται τη δημιουργία της δικής του οικογένειας.
«Σίγουρα με επηρέασε πάρα πολύ εκείνη την περίοδο. Εγώ ήμουν 12 ετών. Τα τραύματα που βιώνουμε από την παιδική ηλικία οι άνθρωποι, γιατρεύονται πολύ με θεραπεία. Σίγουρα με επηρέασε τότε και σίγουρα όλα αυτά που έχω ζήσει, με έχουν οδηγήσει να είμαι αυτό που είμαι σήμερα.
Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια γιατί φοβόμουν μη γίνει το ίδιο με την οικογένειά μου. Όλα αυτά έπρεπε να τα δουλέψω γιατί δεν είναι κι αυτός τρόπος να υπάρχεις και να ζεις. Είναι ταλαιπωρία, οπότε έκανα πολλή θεραπεία» παραδέχθηκε ο Σάκης Ρουβάς.
Η σχέση του με την Κάτια Ζυγούλη και η απόφαση του για δημιουργία οικογένειας
Για τη γνωριμία του με την Κάτια Ζυγούλη εξομολογήθηκε ο Σάκης Ρουβάς: «Με την Κάτια μαζί μεγαλώσαμε αυτά τα 20 χρόνια. Ωριμάζουμε μαζί, εξελισσόμαστε, οπότε πιστεύω ότι κι οι δύο είμαστε πολύ καλύτεροι από ό,τι ήμασταν τότε. Η ζήλεια είναι ο φόβος μη χάσεις τον άλλον. Συνδεόμαστε πολύ και επενδύουμε στους ανθρώπους και η αλλαγή είναι αυτή που μας φοβίζει στην πραγματικότητα».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας