Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Summer Camp στο Δήμο Πειραιά

Summer Camp στο Δήμο Πειραιά

Το Summer Camp του Δήμου Πειραιά φιλοδοξεί να προσφέρει στα παιδιά της πόλης μας ένα χαρούμενο και δημιουργικό καλοκαίρι.

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά διοργανώνει και εφέτος το καθιερωμένο Summer Camp για παιδιά από 6 έως 14 ετών, το οποίο θα υλοποιηθεί από 17 Ιουνίου έως 26 Ιουλίου 2024, στο κτήριο των Ραλλείων Πρότυπων Πειραματικών Δημοτικών Σχολείων.

Το Summer Camp του Δήμου Πειραιά φιλοδοξεί να προσφέρει στα παιδιά της πόλης μας ένα χαρούμενο και δημιουργικό καλοκαίρι, με ψυχαγωγικές δραστηριότητες, ομαδικά παιχνίδια, εκδρομές στη φύση, επισκέψεις σε χώρους πολιτισμού, περιβαλλοντικές δράσεις, κατασκευές, αθλητικά δρώμενα κ.ά.

Εγγραφές από τις 3 έως τις 7 Ιουνίου, στα γραφεία της ΚΟ.Δ.Ε.Π.(Ελ. Βενιζέλου & Ζωσιμαδών 11, 9:00-13:00).

«Επιθυμία μας είναι, χρόνο με τον χρόνο, να ενισχύουμε τον θεσμό του Summer Camp»

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Το Summer Camp αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες  δράσεις της ΚΟ.Δ.Ε.Π, καθώς κάθε χρόνο οι συμμετοχές αυξάνονται και είμαστε χαρούμενοι γιατί όταν υλοποιούμε δράσεις για τα παιδιά, χαμογελάμε διπλά. Είναι μια άρτια διοργάνωση, η οποία αποτελεί μια ιδανική διέξοδο για τους γονείς, αφού τα παιδιά τους θα ζήσουν για ακόμα ένα καλοκαίρι όμορφες στιγμές, με ένα πρόγραμμα γεμάτο παιχνίδι, αθλητικές δράσεις, εκδρομές, πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Επιθυμία μας είναι, χρόνο με τον χρόνο, να ενισχύουμε τον θεσμό του Summer Camp με νέες δράσεις και περισσότερες δημιουργικές δραστηριότητες. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Γιάννη Βοϊδονικόλα και στους συνεργάτες  του για το Summer Camp, αλλά και για τη συνολική δουλειά που γίνεται από την ΚΟ.Δ.Ε.Π.».

Ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. Γιάννης  Βοϊδονικόλας, ανέφερε:

«Για ένα ακόμα καλοκαίρι το τόσο αγαπημένο σε γονείς και παιδιά Summer Camp ανοίγει σε λίγες ημέρες τις πόρτες του για ακόμα περισσότερο παιχνίδι, για περισσότερη δημιουργική απασχόληση και φυσικά πολύ διασκέδαση.

Μακριά από το άγχος των σχολείων και των διαβασμάτων, με νέες παρέες, πολλές δραστηριότητες, άπειρα σωματικά παιχνίδια αλλά και βόλτες, το  Summer Camp μάς υπενθυμίζει πως διακοπές μπορούν να γίνουν παραμένοντας και στην πόλη μας.

Από τη δική μας πλευρά, με υπευθυνότητα, συνέπεια και επαγγελματισμό διαλέγοντας το καλύτερο για τα παιδιά μας, εξασφαλίζοντας πάντα πρώτα από όλα την ασφάλειά τους, είμαστε έτοιμοι για ένα ακόμα καλοκαίρι ξεγνοιασιάς και όμορφων αναμνήσεων.

Τέλος, καλούμε τους γονείς του Πειραιά, επειδή η ζήτηση θα είναι πολύ αυξημένη, να σπεύσουν έγκαιρα για να εξασφαλίσουν μια θέση στα παιδιά τους στην πιο όμορφη εκδήλωση του καλοκαιριού».

Το Summer Camp 2024 θα διεξαχθεί στις εξής 3 περιόδους:

Α΄ Περίοδος: 17-6 έως 28-6

Β΄ Περίοδος: 1-7 έως 12-7

Γ΄ Περίοδος: 15-7 έως 26-7

inSports

«Ξέρω ποιος σκότωσε την Μέρλιν Μονρόε» - Πώς τα αδέρφια Κένεντι την χρησιμοποιούσαν στο κρεβάτι

Οι ισχυρισμοί για την εμπλοκή του JFK και του Μπόμπι Κένεντι στο θάνατο της Μέρλιν Μονρόε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024