Μάντσεστερ Σίτι, Τζιρόνα και Τρουά ανήκουν στην ίδια επιχειρηματική «οικογένεια», την City Football Group κι αυτό διευκόλυνε την προσπάθεια του Πεπ Γκουαρντιόλα να ενισχύσει από το καλοκαίρι το ρόστερ των πρωταθλητών Αγγλίας με τον Σάβιο.
Ο 19χρονος Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός έχει εντυπωσιάσει φέτος στην Ισπανία με τη φανέλα της Τζιρόνα, στην οποία αγωνίζεται δανεικός από την Τρουά, και συμφώνησε να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.
Μία πολύ σημαντική κίνηση
Η γαλλική ομάδα έχει ειδοποιηθεί πως το καλοκαίρι ο Σάβιο θα ενταχθεί στο δυναμικό των «πολιτών», αντί μόλις δέκα εκατ. ευρώ, μολονότι Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης πρόσφεραν μεγαλύτερα ποσά για τα δικαιώματα του.
Ο Σάβιο, που έχει ήδη υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την πρωταθλήτρια Αγγλίας, δεν θέλησε να μιλήσει για τη συμφωνία, καθώς ακόμη εκκρεμούν κάποια διαδικαστικά, αλλά για τον Γκουαρντιόλα: «Δεν ξέρω τι θα γίνει τελικά, αλλά εκείνο που ξέρω είναι πως η Σίτι έχει τον Πεπ Γκουαρντιόλα, τον καλύτερο κόουτς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.»
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
To φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε, ωστόσο το τι θα κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν, θα κρίνει και αν θα επιστρέψουν απευθείας στη League Phase του Champions League την επόμενη.
Σε ένα κλειστό κλαμπ ομάδων μπήκε -δυστυχώς για την ίδια- η Ίντερ το βράδυ της Τρίτης, βιώνοντας έναν πρόωρο αποκλεισμό από το Champions League ως φιναλίστ της προηγούμενης σεζόν.
Ο Κόρι Τζόζεφ ετοιμάζεται για την επιστροφή του στα παρκέ κόντρα στη Ζαλγκίρις και ο Αμερικανός μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την κατάστασή του, δηλώνοντας πως νιώθει ακόμη καλύτερα απ’ ότι πριν τραυματιστεί.