Εναν εφιάλτη ζει εδώ και τρεις μήνες μια γυναίκα στην Εύβοια η οποία λαμβάνει καθημερινά παραγγελίες που δεν έχει κάνει ποτέ, από μαγαζιά εστίασης στην πόλη.
Συγκεκριμένα, επιτήδειοι, που βρίσκουν προφανώς κάποιου είδους αρρωστημένη ικανοποίηση από την συνεχή όχληση εκείνης και της οικογένειας της, αλλά και τη ζημία που προκαλούν με την ενέργεια τους αυτή σε τοπικές επιχειρήσεις, χρησιμοποιούν γνωστή πλατφόρμα πραγματοποίησης παραγγελιών για φαγητό, ποτό κ.α, παραγγέλνουν στο όνομά της βάζουν τα στοιχεία της, ως παραλήπτρια και στέλνουν delivery που πρέπει να πληρώσει θεωρητικά εκείνη, στο σπίτι της.
Σύμφωνα με το evima, oι παραγγελίες γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα κάθε μέρα κυρίως κατά τις βραδινές ώρες.
Η ίδια έχει επικοινωνήσει προσωπικά με καταστήματα, ενημερώνοντας για την κατάσταση προκειμένου οι επιχειρήσεις να έχουν υπόψη τους το τι συμβαίνει και να ελέγχουν έτσι πριν προχωρήσουν στην προετοιμασία παραγγελιών ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να πτοεί τους…«πλακατζήδες».
Μάλιστα προκειμένου να μπορέσουν να συνεχίσουν ανενόχλητοι να παρενοχλούν το θύμα τους άρχισαν να χρησιμοποιούν διαφορετικό τηλεφωνικό νούμερο που θεωρητικά αποδίδεται στην υποτιθέμενη παραλήπτρια.
Η ίδια έχει ενημερώσει την αστυνομία και δικηγόρο, διότι ένα από αυτά τα βραδιά της χτυπούσαν τα κουδούνια και την έβριζαν.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας