British Airways: Ασυγκράτητο ζευγάρι ερωτοτροπούσε στον «αέρα» μπροστά σε οικογένειες με παιδιά
«Ήταν αρκετά ντροπιαστικό για μένα να κάθομαι με τον αδερφό μου και να πρέπει να το βλέπω αυτό. Υπήρχαν παιδιά στο αεροπλάνο» είπε επιβάτιδα - Η δήλωση της αεροπορικής εταιρείας
Ενοχλημένοι και αηδιασμένοι δηλώνουν οι επιβάτες πτήσης αεροσκάφους της British Airways εξαιτίας ενός ζευγαριού που ερωτοτροπούσε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού… σε κοινή θέα, ενώ μάλιστα στο αεροπλάνο υπήρχαν και οικογένειες με μικρά παιδιά.
Όπως μεταδίδουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης πρόκειται για ένα πρωτοφανές περιστατικό, καθώς το ζευγάρι ερωτοτροπούσε δημόσια, χωρίς καν να κάνει προσπάθεια να κρυφτεί.
Ερωτοτροπούσαν ανενόχλητοι επί 20 λεπτά
Όλα συνέβησαν την περασμένη Τρίτη (08/05) σε πτήση από το αεροδρόμιο του Χίθροου προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Δουβλίνου, όταν η γυναίκα εθεάθη να αγγίζει τον σύντροφό της σε ευαίσθητα σημεία, έχοντας καλυμμένο το σημείο με ένα μαντήλι για να μην φαίνεται – τουλάχιστον έτσι νόμιζαν αφού οι επιβάτες του αεροσκάφους έβλεπαν όσα συνέβαιναν και όπως ανέφεραν οι ίδιοι τους έφερναν σε δύσκολη θέση.
Επιβάτες, μάρτυρες του συμβάντος, υποστήριξαν ότι το ζευγάρι ήταν «προσηλωμένο» στη σεξουαλική πράξη για αρκετή ώρα με αποτέλεσμα οι ταξιδιώτες που κάθονταν στα διπλανά καθίσματα -οικογένειες με γονείς, αδέρφια και παιδιά- να αναγκάζονται να γίνονται θεατές του πρόστυχου σκηνικού επί 20 ολόκληρα λεπτά.
Όλοι παρακολουθούσαν τρομοκρατημένοι, αλλά το ζευγάρι συνέχιζε να ερωτοτροπεί ανενόχλητο, ενώ ένας εκ των επιβατών τους φωτογράφισε.

«Είχαν ρίξει ένα φουλάρι, αλλά ήταν αρκετά προφανές τι έκαναν. Ήταν αρκετά ντροπιαστικό για μένα να κάθομαι με τον αδερφό μου και να πρέπει να το βλέπω αυτό. Υπήρχαν παιδιά στο αεροπλάνο που έτρεχαν πάνω κάτω στους διαδρόμους, ηλικίας 4-8 ετών, και μπορούσαν να το δουν» είπε η 26χρονη Φαράχ που βρισκόταν στην πτήση.
«Όταν τους είπαν να βάλουν τις ζώνες ασφαλείας τους, ήταν πολύ προφανές ότι ανέβασε το φερμουάρ του. Ήταν απλώς αηδιαστικό για να είμαι ειλικρινής» συμπλήρωσε.
Η δήλωση της αεροπορικής εταιρείας
Εκπρόσωπος της British Airways είπε: «Οι συνάδελφοί μας στο πλήρωμα καμπίνας δεν ενημερώθηκαν για κανένα πρόβλημα στο αεροσκάφος. Εάν είχαν ενημερωθεί, θα είχαν λάβει τα κατάλληλα μέτρα για να το αντιμετωπίσουν».
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Όταν ένας Οργανισμός στοχοποιεί μια υπάλληλο (Τυχεροπούλου) και πετάει τη μπάλα στην εξέδρα
- Ολυμπιακός: Το πρωί της Κυριακής (14/12) η άφιξη του Μόντε Μόρις στην Ελλάδα
- HOTEΛ ΕΛVIRA: Το μυστήριο με το νησί όπου διαδραματίζεται η πιο feelgood σειρά της ελληνικής τηλεόρασης
- Ο Σκόουλς «κράζει» τον Αμορίμ: «Δεν καταλαβαίνει τις αξίες του συλλόγου»
- Ποια λάθη «φουσκώνουν» τον ΕΝΦΙΑ – Πού χρειάζεται προσοχή
- What the Eurogroup Is and Pierakakis’ Role as New President
- Φοινικούντα: Ποιος είναι ο 32χρονος επιχειρηματίας που συνελήφθη ως ηθικός αυτουργός στο διπλό έγκλημα
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Τη Δευτέρα η δικογραφία σε βάρος του – Δεν καταθέτει το δίπλωμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442