Βραυρώνα: Βίντεο από τη στιγμή που ο πατέρας πετάει το βρέφος στα σκουπίδια
Στο βίντεο φαίνεται ο 24χρονος να κατευθύνεται προς τον κάδο απορριμμάτων κρατώντας στο χέρι του το μωρό.
Εξελίξεις στην υπόθεση με το νεογέννητο που είχε εξαφανιστεί και τελικά βρέθηκε νεκρό χθες το απόγευμα σε χωματερή στη Βραυρώνα. Βίντεο ντοκουμέντο, που ήρθε στο φως δείχνει τον 24χρονο πατέρα του βρέφους να πετά το νεογέννητο στα σκουπίδια.
Τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, δείχνουν τον άνδρα να κατευθύνεται προς τον κάδο απορριμμάτων κρατώντας στο χέρι του το – τυλιγμένο σε άσπρη σακούλα- μωρό και να το πετά.
Δείτε τα βίντεο
Νωρίτερα όπως φαίνεται σε άλλο βίντεο ο άνδρας βγαίνει από το δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου θεωρείται ότι γέννησε η γυναίκα του, κρατώντας τη σακούλα με το νεογέννητο.
Ο 24χρονος άνδρας, με καταγωγή από το Νεπάλ όπως και η 30χρονη μητέρα, έχουν συλληφθεί. Ο πατέρας παραμένει υπό κράτηση, ενώ η μητέρα νοσηλεύεται φρουρημένη καθώς μετά τη γέννα είχε ακατάσχετη αιμορραγία.
Η ιατροδικαστική εξέταση θα απαντήσει εάν το μωρό είχε πεθάνει ήδη όταν το πέταξαν στα σκουπίδια ή αν το πέταξαν ζωντανό
Το ζευγάρι, εργάζεται στην Ελλάδα και ειδικότερα στο ξενοδοχείο όπου και γέννησε η γυναίκα την περασμένη Πέμπτη (9/5). Ο πατέρας ομολόγησε ότι ήταν εκείνος που πέταξε το μωράκι στα σκουπίδια. Το άψυχο κορμάκι του βρέφους ήταν μέσα σε μία σακούλα και έφερε τραύμα στο κεφάλι.
Το κρίσιμο ερώτημα είναι εάν το τραύμα προήλθε από ανθρώπινο χέρι ή εάν επήλθε μετά την εναπόθεση του βρέφους στα σκουπίδια και τη μεταφορά του με απορριμματοφόρο στη χωματερή, όπως υποστηρίζει ο 24χρονος.
Την Δευτέρα η ιατροδικαστική εξέταση
Φως στα αίτια του θανάτου του μωρού θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (13/5), από την οποία θα προκύψει εάν το μωρό είχε πεθάνει ήδη όταν το πέταξαν στα σκουπίδια ή αν το πέταξαν ζωντανό.
Η νεκροψία-νεκροτομή θα δείξει εάν υπήρξε οξυγόνο στους πνεύμονες του νεογνού, ενώ αναμένεται να απαντήσει και στο από πού προήλθαν τα χτυπήματα που είχε το μωρό. Αν, δηλαδή, αυτά προέρχονται από ανθρώπινο χέρι ή είναι συνέπεια της ρίψης σε κάδο.
- Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Byron
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής σε κλίμα κακοκαιρίας
- Κακοκαιρία Byron: Κλειστά τα διόδια Ελευσίνας στο ρεύμα προς Κόρινθο – Ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς
- Προπονήσεις: Γιατί είναι πιο δύσκολες τον χειμώνα;
- Τα SOS της τελευταίας στιγμής για το επίδομα θέρμανσης: Εκπνέει η προθεσμία – Τα ποσά που θα δοθούν
- Κακοκαιρία Byron: Τι ισχύει σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα – Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία
- Στην 5η θέση η Ελλάδα ως προορισμός ευεξίας διεθνώς
- Συνταγή: Κοτόπουλο με γιαούρτι & μπαχαρικά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442