Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων στην προπόνηση, αναφορικά με τα δυο εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι οφ, αλλά και τον τελικό του Κυπέλλου.
Οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν σήμερα (7/5) στις προπονήσεις και ο Άκης Μάντζιος τους μίλησε, ζητώντας τους να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, εστιάζοντας, φυσικά, στον τελικό του Κυπέλλου.
«Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τον μεγάλο μας στόχο το Κύπελλο, ενώ έχουμε και δυο παιχνίδια για τα πλέι οφ. Θέλω να δουλέψουμε καλά το επόμενο διάστημα, να κλείσουμε με δυο νίκες τα πλέι οφ και να πάρουμε ψυχολογία για να τα δώσουμε όλα για την κατάκτηση του τίτλου», τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Άρη.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Βέλεθ ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας μετά το Πάσχα έγινε το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.
Το πρόγραμμα της Τρίτης περιλάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις συναρμογής, ασκήσεις δύναμης κορμού, rondo game και παιχνίδι κατοχής μπάλας (ο Φραν Βέλεθ συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα).
Αύριο, Τετάρτη, η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Οι 11άδες που επέλεξαν Γρηγορίου και Μπράτσος για το σημερινό (18/4, 19:00) παιχνίδι στο Βικελίδης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ για τις θέσεις 5-8 της Super League.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με 30-23 και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Handball Premier για τα playoffs των θέσεων (1-4).
Κηφισιά και Αστέρας… τίμησαν την φετινή παράδοση μεταξύ τους καθώς για τέταρτο φετινό ματς δεν υπήρξε νικητής. Ο Αστέρας έχασε ευκαιρία να προσπεράσει την ΑΕΛ (που χάνει στο Περιστέρι)