Άρης: Ξανά ατομικό ο Βέλεθ, τριήμερο ρεπό από τον Μάντζιο
Οι ποδοσφαιριστές του Άρη αναμένεται να επιστρέψουν την Τρίτη (7/5) στις προπονήσεις μετα την άδεια που τους έδωσε ο Άκης Μάντζιος, ενώ ο Βέλεθ ξεκίνησε να ανεβάζει ρυθμούς.
Ο Άκης Μάντζιος έδωσε τριήμερο ρεπό στους παίκτες του για τις Άγιες μέρες που διανύουμε.
Οι ποδοσφαιριστές των κιτρίνομαυρων θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη (7/5), ενώ ο Φραν Βέλεθ ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ανέβασε, όμως ρυθμούς.
Η σημερινή προπόνηση έγινε το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και το πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργοποίηση, passing game και παιχνίδι τακτικής.
Μεγάλο Σάββατο, Κυριακή του Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα έχουν ρεπό.
Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν την ερχόμενη Τρίτη (07/05). Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στο Δασυγένειο.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Άρης μετά τη διακοπή για τις γιορτές του Πάσχα, ο Άρης παίζει στη Λαμία, με την αναμέτρηση να είναι προγραμματισμένη για τις 15 Μαΐου στις 18:00.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Μεγάλη Παρασκευή στο γήπεδο για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.
Η σημερινή προπόνηση έγινε το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και το πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργοποίηση, passing game και παιχνίδι τακτικής (ο Φραν Βέλεθ, που ξεκίνησε να ανεβάζει ρυθμό, ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα).
Μεγάλο Σάββατο, Κυριακή του Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα έχουν ρεπό.
Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν την ερχόμενη Τρίτη (07/05). Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στο Δασυγένειο».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Μετά από εννέα χρόνια Έλληνας διαιτητής, ο Αθηναίος Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε από την ΚΕΔ να σφυρίξει τελικό Κυπέλλου, μια εξέλιξη που δεν συνδέεται με το πρωτάθλημα της Super League
Ο τεχνικός της Βαλένθια, Πέδρο Μαρτίνεθ απάντησε στα εγκωμιαστικά σχόλια του Εργκίν Αταμάν, τονίζοντας πως παρότι ο Τούρκος έχει καλύτερο βιογραφικό, αυτό δεν αρκεί στον Παναθηναϊκό για να αποκλείσει την ομάδα του στα play-offs της Euroleague.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ του Ολυμπιακού και ο Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της χρονιάς, όπως ανακοίνωσε η Euroleague.