Grand Prix Αυστραλίας: Θρίαμβος του Κάρλος Σάινθ, έκανε 1-2 η Ferrari
Ο Κάρλος Σάινθ έδωσε στη Ferrari την πρώτη φετινή της νίκη με τον Σαρλ Λεκλέρ να συμπληρώνει το 1-2
Ο Κάρλος Σάινθ είδε τον Μαξ Φερστάπεν να εγκαταλείπει μόλις στον 3ο γύρο και πήρε μία πανάξια νίκη στην Αυστραλία. Συμπλήρωσε το 1-2 ο Λεκλέρκ, τρίτος ο Νόρις.
Ο Μαξ Φερστάπεν έχασε την πρωτιά ήδη στον δεύτερο γύρο, όταν τον πέρασε ο Κάρλος Σάινθ και μάλιστα σχετικά εύκολα. Η Red Bull του Ολλανδού άρχισε να βγάζει λευκό καπνό από το πίσω μέρος, λόγω προβλήματος στα φρένα. Ο Φερστάπεν αναγκάστηκε να εγκαταλείψει για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δύο χρόνια και ο Σάινθ έμεινε μόνος του στην κορυφή.
Μέχρι το τέλος ο Κάρλος Σάινθ δεν αμφισβητήθηκε και έφτασε σε μια πολύ μεγάλη νίκη. Ο Ισπανός, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε με τη σκωληκοειδίτιδα, έκανε τέλειο αγώνα και έγινε ο μοναδικός οδηγός που δεν οδηγεί Red Bull και έχει κερδίσει μετά το 2022.
Επόμενος αγώνας είναι το GP Ιαπωνίας στη Σουζούκα σε δύο εβδομάδες, το 3ήμερο 5-7 Απριλίου.
Τα αποτελέσματα

- NCAA: Νέα τρομερή εμφάνιση και «τριαντάρα» του Αβδάλα (vid)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (12/12): Δράση με Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα
- Μπακς – Σέλτικς 116-101: Επέστρεψαν στις νίκες, χωρίς τον Γιάννη
- Άτυχος ο Τζίμας: Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του, χάνει την υπόλοιπη σεζόν (pics)
- Υποψήφιο γκολ της αγωνιστικής αυτό του Ντεσπόντοφ κόντρα στη Λουντογκόρετς (vid)
- Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπαρτσελόνα
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία
- Βαθμολογία UEFA: Καλή συγκομιδή για την Ελλάδα, αλλά και χαμένη ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την Τσεχία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442