Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το μήνυμα του Σάινθ για το γκραν πρι της Σιγκαπούρης

Το μήνυμα του Σάινθ για το γκραν πρι της Σιγκαπούρης

O Kάρλος Σάινθ μίλησε για την pole position που κατέκτησε και τον μεγάλο αυριανό αγώνα

Από την πρώτη θέση θα εκκινήσει στο Grand Prix της Σινγκαπούρης ο Κάρλος Σάινθ, με τον Ισπανό να κάνει αρκετά καλές κατατακτήριες δοκιμές και να κατακτά την pole position.

Στις δηλώσεις του πιλότος της Ferrari τόνισε πως ο αγώνας παραμένει ένα ερωτηματικό, ενώ τόνισε πως θα είναι εξαιρετικό συναίσθημα αν η «σκουντερία» καταφέρει εν τέλει να νικήσει τη Red Bull.

Οι δηλώσεις του Κάρλος Σάινθ:

Για τον επικείμενο αγώνα: «Ο ρυθμός αγώνας παραμένει ερωτηματικό. Συνήθως η Mercedes είναι ταχύτερη από εμάς στους αγώνες και ακολουθούν διαφορετική στρατηγική με τα ελαστικά.

Κάτι που Θα πρέπει να προσέξουμε. Αν όμως εστιάσω στο δικό μου αγώνα, κάνω ένα καλό πρώτο stint και ένα stint με τα ελαστικά σκληρής γόμας τότε μπορούμε να στοχεύσουμε την νίκη.

Θα είναι εξαιρετικό το συναίσθημα να κερδίσουμε για πρώτη φορά τη Red Bull μετά από τόσους αγώνες. Αυτός είναι ο στόχος, να κερδίσουμε τον αγώνα. Θα τα δώσω όλα, όπως έκανα στην Μόντσα. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά θα είναι αρκετό».

Για την pole position: «Όπως και στην Μόντσα αρχίσαμε καλά από το FP1, κάτι που μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Συνεχίσαμε έτσι στα Q1-Q2 και βγάλαμε αυτή την επίδοση στο Q3. Εστιάσαμε να μην κάνουμε κάποιο λάθος στον τελευταία προσπάθεια.

Συνήθως ένας «καθαρός» γύρος εδώ στη Σιγκαπούρη αποδίδει. Ήταν μία περίοδος γεμάτη δυσκολίες για όλους, όμως παραμείναμε συγκεντρωμένοι και έτσι ήρθε η pole position».

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024