Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων αναφέρθηκε στο αγαπημένο του ματς με τους ερυθρόλευκους, στον αγαπημένο του αθλητή αλλά και το ματς των Πειραιωτών που δεν μπορεί να ξεχάσει.
Το Ολυμπιακός – ΑΕΚ 4-1 στο Καραϊσκάκη το 2019 είναι το αγαπημένο του παιχνίδι, ενώ δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ το Ολυμπιακός – Μίλαν 3-1 (2018, Europa League).
Δείτε το βίντεο που ανήρτησε ο Ολυμπιακός στο «Χ»:
Η Φενερμπαχτσέ έκανε γνωστό πως τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό (16/12) στην Ευρωλίγκα και την Αναντολού Εφές (14/12) στο τουρκικό πρωτάθλημα εξαντλήθηκαν.
Ο αναλυτής του NBA Κέντρικ Πέρκινς τόνισε σε δηλώσεις του ότι το γεγονός πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα της παραμονής του ή όχι στους Μιλγουόκι Μπακς, συνιστά λανθασμένο χειρισμό.