Η… κουτσουρεμένη 29η αγωνιστική της Premier League (σ.σ. λόγω των υποχρεώσεων έξι ομάδων στο Κύπελλο), ξεκίνησε με δύο παιχνίδια τα οποία θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν «τελικοί» στη μάχη της παραμονής.
Η Νότιγχαμ Φόρεστ πήρε έναν σημαντικό βαθμό στην έδρα της Λούτον, που την διατήρησε στο +3 από την σημερινή της αντίπαλο και την επικίνδυνη ζώνη.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 34′, όταν ο Γκιμπς – Γουάιτ με ωραία λόμπα βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Γουντ, ο οποίος με προβολή έκανε το 1-0. Η Λούτον δεν κατάφερε να γίνει απειλητική στην συνέχεια του αγώνα, παρ’ όλα αυτά έφτασε στην ισοφάριση με τον Μπέρι, λίγο πριν την συμπλήρωση του 90λέπτου.
Η Μπέρνλι πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη επί της Μπρέντφορντ με 2-1, πανηγυρίζοντας τρίποντο μετά από σχεδόν τρεις μήνες και την επικράτηση στην έδρα της Φούλαμ τον Δεκέμβριο.
Η αποβολή του Σέρχιο Ρεγκιλόν στο 9΄ (υπέπεσε σε πέναλτι), σε συνδυασμό με το άνοιγμα του σκορ από την Μπέρνλι, άνοιξε το δρόμο για την νίκη των γηπεδούχων με 2-1 και ταυτόχρονα το δικαίωμα που έχουν στο… όνειρο της παραμονής στα «σαλόνια» της Premier League.
Ο Μπρουν-Λάρσεν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Βινσέντ Κομπανί στο 10′, ενώ ο Φοφανά στο 62′ έδωσε αέρα δύο γκολ στους γηπεδούχους. Οι «μέλισσες» μείωσαν με τον Αγιέρ στο 83′, όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ολυμπιακός παίζει για την πρώτη θέση με την Αρμάνι Μιλάνο και έχει ακόμη έναν σημαντικό λόγο για να το πετύχει – Η νέα διοργάνωση που φέρνει η Euroleague και αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν.