Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 0-2: Μεγάλη νίκη των Θεσσαλών

Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 0-2: Μεγάλη νίκη των Θεσσαλών

Ιδανική πρεμιέρα στα πλέι άουτ για τον Βόλο που νίκησε με 2-0 τον Αστέρα στην Τρίπολης και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Ποδαρικό με το… δεξί για τον Βόλο στα πλέι άουτ! Η ομάδα του Χρήστου Κόντη πήρε μεγάλη νίκη με 2-0 επί του Αστέρα στην Τρίπολη και έδειξε πως θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της στη μάχη για παραμονή στη Super League.

Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών μετά από απόφαση της ΔΕΑΒ καθώς διαπιστώθηκε πως δεν λειτουργούν πλήρως οι κάμερες του γηπέδου.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς φάσεις, με μοναδική εξαίρεση ένα σουτ του Γκλάβτσιτς από καλή θέση που σταμάτησε πάνω στον Καστάνιο, ενώ με το ξεκίνημα του β΄ μέρους (48′) οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία τους, με το σουτ του Μερτόλιο που απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Γραμματικάκης.

Ο Αστέρας «απάντησε» στο 51′ με κοντινή προβολή του Κωστέα που έδιωξε σε κόρνερ ο Κόβατς, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Λούνα φάνηκε να χτυπάει τον Μπαρτόλο, ο διαιτητής Τζήλος του έδειξε κίτρινη κάρτα και δεν άλλαξε την απόφασή του, παρότι κλήθηκε από τον VAR να δει τη φάσει στο βίντεο.

Τελικά, ο Βόλος άνοιξε το σκορ στο 63′ με τον Κόμπα, ο οποίος έφυγε στην αντεπίθεση, απέφυγε τον Λύρατζη και νίκησε τον Γραμματικάκη. Εξι λεπτά αργότερα, ο Γκαρσία έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα από μπαλιά του Λούνα, ο οποίος υποδείχθηκε από τον βοηθό σε θέση οφσάιντ, όμως το VAR ανέτρεψε την υπόδειξη, αφού ο Ισπανός καλυπτόταν, κι έτσι η θεσσαλική ομάδα έφτασε στο 0-2, το οποίο δεν άλλαξε ως το τέλος.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Γραμματικάκης, Λύρατζης, Καστάνιο, Ατιένθα, Χουχούμης (76΄Άλβαρες), Αλάγκμπε, Σουρλής (46΄Γκρόζντανιτς), Μπαρτόλο (85΄Σίτο), Κρεσπί, Παλάσιος (67΄Ζουγκλής), Κωστέας (76΄Μάντζης).

Βόλος (Χρήστος Κόντης): Κόβατς, Μύγας, Σιέλης (97′ Ασλανίδης), Καλογερόπουλος, Άλχο, Ντε Καμπς, Λούνα, Μπερτόγλιο (77΄Τσοκάνης) (86΄ Τρουγιέ), Κόμπα, Γκλάβτσιτς, Γκαρσία (85΄Μωραίτης).

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024