Η Εθνική Παίδων ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις της στον 4ο όμιλο του elite round, χάνοντας στο γήπεδο της Παναχαϊκής από την Ουκρανία με 2-0.
Στην τελική φάση της διοργάνωσης (20/5 – 6/6) προκρίνονται οι 15 ομάδες από την Elite Round (8 πρώτοι και 7 καλύτεροι δεύτεροι) και η διοργανώτρια Κύπρος.
Στο πρώτο μέρος η Εθνική είχε την κατοχή αλλά οι Ουκρανοί ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Στο 31΄ ο Μπελερής απέκρουσε το σουτ του Ολιτσένκο από τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα κατέληξε στο δεξί δοκάρι, ενώ στο 44΄ ο Μακαρένκο έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Μύθου από πλάγια θέση.
Στο 50ό λεπτό η ελληνική ομάδα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μόκρη (2η κίτρινη) και στο 65΄ ο Μύθου έστειλε την μπάλα άουτ, σε τετ α τετ με τον Μακαρένκο. Στο 75΄ το σκορ άνοιξε για τους Ουκρανούς με «δράστη» τον Ρεντούσκο, ενώ στο 80΄ ο Μπογκντάνοφ διαμόρφωσε το τελικό σκορ με πέναλτι.
Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Σλοβακία νίκησε 2-1 την Ελβετία, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι προγραμματισμένη το Σάββατο 9 Μαρτίου (15:00) απέναντι στην Σλοβακία, στο ίδιο γήπεδο.
Η Νάπολι πήρε το ντέρμπι, νίκησε 2-1 τη Γιουβέντους και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A. Δύο γκολ ο Χόιλουντ για τους νικητές, ο Γιλντίζ αυτό της «Μεγάλης Κυρίας».
Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία μετά την είδηση ότι διεθνής ποδοσφαιριστής -που ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί το όνομά του- έχει συλληφθεί για επίθεση και συμπλοκή.