Η Εθνική Παίδων ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις της στον 4ο όμιλο του elite round, χάνοντας στο γήπεδο της Παναχαϊκής από την Ουκρανία με 2-0.
Στην τελική φάση της διοργάνωσης (20/5 – 6/6) προκρίνονται οι 15 ομάδες από την Elite Round (8 πρώτοι και 7 καλύτεροι δεύτεροι) και η διοργανώτρια Κύπρος.
Στο πρώτο μέρος η Εθνική είχε την κατοχή αλλά οι Ουκρανοί ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Στο 31΄ ο Μπελερής απέκρουσε το σουτ του Ολιτσένκο από τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα κατέληξε στο δεξί δοκάρι, ενώ στο 44΄ ο Μακαρένκο έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Μύθου από πλάγια θέση.
Στο 50ό λεπτό η ελληνική ομάδα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μόκρη (2η κίτρινη) και στο 65΄ ο Μύθου έστειλε την μπάλα άουτ, σε τετ α τετ με τον Μακαρένκο. Στο 75΄ το σκορ άνοιξε για τους Ουκρανούς με «δράστη» τον Ρεντούσκο, ενώ στο 80΄ ο Μπογκντάνοφ διαμόρφωσε το τελικό σκορ με πέναλτι.
Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Σλοβακία νίκησε 2-1 την Ελβετία, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι προγραμματισμένη το Σάββατο 9 Μαρτίου (15:00) απέναντι στην Σλοβακία, στο ίδιο γήπεδο.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Ο Λεβαδειακός συνεχίζει να νικάει και να εντυπωσιάζει και ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι καθόλου εύκολο να τον προσπεράσει για τη μάχη της τετράδας της Stoiximan Super League.
Ο Άλεκ Πίτερς είναι ο MVP της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL και αναδεικνύεται για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα ο πολυτιμότερος, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση απέναντι στην Καρδίτσα.
Η κατάκτηση του Σούπερ Καπ έχει ενισχύσει θεαματικά τη θέση του προέδρου της Μπαρτσελόνα, ο οποίος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να επισπεύσει τις προεδρικές εκλογές