Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Χωρίς Σαμάτα και Ζ. Ζίβκοβιτς για το πρώτο παιχνίδι με την Ντιναμό

ΠΑΟΚ: Χωρίς Σαμάτα και Ζ. Ζίβκοβιτς για το πρώτο παιχνίδι με την Ντιναμό

Με σημαντικές απουσίες στο Ζάγκρεμπ ο ΠΑΟΚ για την πρώτη αναμέτρηση με την Ντιναμό για τους «16» του Conference League

Την προετοιμασία τους για την αυριανή (7/3, 22:00) αναμέτρηση εναντίον της Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ για τους «16» του Europa Conference League ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ.

Ειδικότερα, οι παίκτες του Δικεφάλου ξεκίνησαν με προθέρμανση και παιχνίδι κατοχής, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, με έμφαση στην ανάπτυξη και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα παραταχτεί στην αναμέτρηση του «Μάκσιμιρ» με δύο απουσίες αφού στην Κροατία δεν θα ταξιδέψουν οι Σάματα και Ζ. Ζίβκοβιτς.

Ο Τανζανός επιθετικός υποβλήθηκε σε θεραπεία λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στη μέση, ενώ ο Σέρβος τερματοφύλακας ταλαιπωρείται από ίωση και τέθηκε εκτός πλάνων. Επίσης, για την αυριανή αναμέτρηση δεν υπολογίζονται οι τραυματίες, Ζοάν Σάστρε, Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ και Γιάννης Μιχαηλίδης που συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασής τους.

Αναλυτικά, την αποστολή του «Δικεφάλου» απαρτίζουν οι: Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Μοναστηρλής, Βιεϊρίνια, Όττο, Παναγιώτου, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον και Τζίμας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ήρθε η ώρα για ένα ακόμα ευρωπαϊκό βράδυ. Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Κροατία για να αντιμετωπίσει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, για την φάση των 16 του UEFA Europa Conference League 2023-24, με μοναδικό στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού στην Τούμπα.

H προπόνηση της Τετάρτης (06.03) ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδι κατοχής, ενώ ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, με έμφαση στην ανάπτυξη και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις. Ο Άλι Σαμάτα υποβλήθηκε σε θεραπεία λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στη μέση και δεν θα ταξιδέψει στην Κροατία.

Εκτός αποστολής κι ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά κι οι Σάστρε , Εκόνγκ και Μιχαηλίδης που συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:Κοτάρσκι , Ταλιχμανίδης , Μοναστηρλής , Βιεϊρίνια , Όττο , Παναγιώτου, Κεντζιόρα , Κουλιεράκης , Μπάμπα , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μάρκος Αντόνιο , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Τζίμας .Η αποστολή του Δικεφάλου αναχωρεί το απόγευμα με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Ζάγκρεμπ και μετά την άφιξη της ομάδας στην Κροατία θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου των Ράζβαν Λουτσέσκου και Ντόμινικ Κοτάρσκι στο Μάκσιμιρ στις 19:30, ώρα Κροατίας.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024