Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσε τη σύζυγό του στο λαιμό – Αναζητείται από τις Αρχές
Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο 42χρονος επιτέθηκε στην 39χρονη σύζυγό του μέσα σε αυτοκίνητο – πιθανόν του ζευγαριού, με μαχαίρι, τραυματίζοντάς την στο λαιμό.
Νέο περιστατικό συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη, μετά τη γυναικοκτονία στη περιοχή της Χαριλάου, όταν 42χρονος άντρας επιτέθηκε με μαχαίρι στην 39χρονη σύζυγό του, την οποία και τραυμάτισε στο λαιμό.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ενώ ο σύζυγός της διέφυγε και αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.
Όπως αναφέρει το GrTimes, το περιστατικό σημειώθηκε στις 8.30 το πρωί της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου, σε περιοχή μεταξύ του Ευόσμου και του Ωραιοκάστρου.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των διασωστών του ΕΚΑΒ, ο τραυματισμός της δεν είναι σοβαρός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Πηγές του νοσοκομείου διευκρινίζουν πως η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο.
Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 42χρονου.
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Τραπεζικές απάτες με τη χρήση της ΑΙ
- Γερμανία και Ισραήλ επεκτείνουν το συμβόλαιο των Arrow 3 και υπογράφουν νέες συμφωνίες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]
- Σύμφωνα με το Forbes το Ιράν έριξε για πρώτη φορά το Starlink του Μασκ
- Ίντερ – Νάπολι 2-2: Χορταστική ισοπαλία στο Τζουζέπε Μεάτσα
- Καιρός: Εξαπλώνεται το κύμα ψύχους σε όλη τη χώρα – Χάρτες χιονόστρωσης και πολικές θερμοκρασίες
- Ελλάδα – Γεωργία 20-6: Επιβλητικοί οι Άνδρες στην πρεμιέρα τους στο Ευρωπαϊκό (vid)
- Τι σημαίνει στην πράξη η συμφωνία Βρετανίας – Γαλλίας για αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)










![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-127x85.jpg)




















































![Ράλι στα ακίνητα – Οι ακριβές και φθηνές περιοχές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/athina-athens-akinita-realestate-eurokinissi-1-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442