Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσε τη σύζυγό του στο λαιμό – Αναζητείται από τις Αρχές
Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο 42χρονος επιτέθηκε στην 39χρονη σύζυγό του μέσα σε αυτοκίνητο – πιθανόν του ζευγαριού, με μαχαίρι, τραυματίζοντάς την στο λαιμό.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ενώ ο σύζυγός της διέφυγε και αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.
Όπως αναφέρει το GrTimes, το περιστατικό σημειώθηκε στις 8.30 το πρωί της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου, σε περιοχή μεταξύ του Ευόσμου και του Ωραιοκάστρου.
Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο 42χρονος επιτέθηκε στην 39χρονη σύζυγό του μέσα σε αυτοκίνητο – πιθανόν του ζευγαριού, με μαχαίρι, τραυματίζοντάς την στο λαιμό.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των διασωστών του ΕΚΑΒ, ο τραυματισμός της δεν είναι σοβαρός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Πηγές του νοσοκομείου διευκρινίζουν πως η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο.
Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 42χρονου.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.