Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται αστυνομικός να κάνει σούζα με την υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα, σε κεντρικό δρόμο στη Θεσσαλονίκη.
Το βίντεο φαίνεται να είναι πρόσφατο και δείχνει τον αστυνομικό να βρίσκεται στην Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην παραλιακή και μόλις ξεκινάει από το φανάρι σηκώνει την μοτοσυκλέτα στις δύο ρόδες.
Μαζί του φαίνονται άλλοι δύο δικυκλιστες της ΕΛ.ΑΣ. που αναπτύσσουν ταχύτητα ξεκινώντας από το φανάρι.
Το βίντεο που κατέγραψε πολίτης «έφτασε» στην ΓΑΔΘ και έχει ξεκινήσει προκαταρκτική διοικητική εξέταση.
Τα στοιχεία του είναι ήδη στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και αρχίζουν άμεσα οι διαδικασίες διερεύνησης του περιστατικού. Το βίντεο προκάλεσε αντιδράσεις και όπως προκύπτει τραβήχτηκε από πολίτη το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς. Αφότου το βίντεο έφτασε στα χέρια της Διεύθυνσης, ξεκίνησαν οι διαδικασίες διερεύνησης του περιστατικού.
Παραβίαση του ΚΟΚ
Ο ένστολος αστυνομικός με την μηχανή υπηρεσίας σημειώνεται ότι πραγματοποιεί παράβαση του ΚΟΚ.
Η συγκεκριμένη παράβαση αν βεβαιωθεί σε πολίτη θα του επιφέρει πρόστιμο της τάξης των 700 ευρώ και παράλληλα θα τιμωρηθεί με 9 βαθμούς στο Σύστημα Ελέγχου Συμπεριφοράς Οδηγών, ενώ θα του αφαιρεθεί για 30 ημέρες το δίπλωμα, η άδεια κυκλοφορίας αλλά και η μηχανή.
Δείτε το βίντεο:
Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ κάνει σούζα με υπηρεσιακη μοτοσυκλέτα. Απαράδεκτη εικόνα,τι να σχολιάσεις εδώ;pic.twitter.com/bI6Kp89xlN
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας