Όταν ανάμεσα σε δυο καταξιωμένους καλλιτέχνες, υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση – και όχι μόνο στο επίπεδο της τέχνης τους, η συνεύρεσή τους στη σκηνή, είναι θέμα χρόνου.
Ο Βαγγέλης Γερμανός το αποτύπωσε εύστοχα μέσα από το καινούργιο τραγούδι του, με το στίχο που είναι και ο τίτλος της παράστασης: «Κάθε πράγμα στον καιρό του».
Ήρθε ο καιρός λοιπόν να απολαύσουμε τον Βαγγέλη Γερμανό και τον Διονύση Τσακνή επί σκηνής για δύο εμφανίσεις στη Σφίγγα, τα Σάββατα 6 και 13 Ιανουαρίου, στη μουσική σκηνή Σφίγγα.
Τι έκπληξη να περιμένουμε λοιπόν, πέρα από τις διαχρονικές επιτυχίες και τα αγαπημένα τραγούδια των δύο καλλιτεχνών, παιγμένα και «πειραγμένα» από μια υπέροχη μπάντα; Καμία! Η έκπληξη βρίσκεται στη συνεύρεσή τους επί σκηνής. Μπορεί να άργησε κάπως… αλλά είπαμε: «κάθε πράγμα στον καιρό του».
Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου καλεσμένοι τους oι The Jesters.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας