Στη συγκεκριμένη τηλεδιάσκεψη θα συζητηθεί και το θέμα της αποπομπής του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, μετά από κοινό αίτημα 11 ομάδων της Super League.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Stoiximan Super League:
«Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023, στις 15:00, συγκαλείται συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1. Ορισμός αναβληθέντων αγώνων 14ης αγωνιστικής, τροποποίηση ορισμού αγώνων 15ης και 16ης αγωνιστικής, ορισμός αγώνων 17ης και 18ης αγωνιστικής κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος Stoiximan Super League ανδρών και τροποποίηση ετήσιου συνοπτικού προγράμματος του τελευταίου μετά την από 7/12 ανακοίνωση της Κ.Ε.Δ. / Ε.Π.Ο. Τοποθέτηση του Συνεταιρισμού επί των πρόσφατων γεγονότων στο χώρο της διαιτησίας.
2. Από 22/11/2023 κοινό έγγραφο αίτημα έντεκα (11) ΠΑΕ – μελών του συνεταιρισμού περί άμεσης διακοπής της συνεργασίας του Συνεταιρισμού με τον κ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ
3. Θέμα χρηματοδότησης από το φόρο παικτών τυχερών παιγνίων.
4. Εκκρεμή ζητήματα εκ συμβάσεων κεντρικής χορηγίας παρελθουσών χρήσεων.
5. Προσφορές για την επίσημη μπάλα Πρωταθλήματος Super League επόμενων αγωνιστικών περιόδων.
6. Οικονομικά θέματα.
7. Εξουσιοδότηση του Δ.Σ. για την κατάρτιση οικονομικών καταστάσεων χρήσης 1/7/2022 – 30/6/2023.
LIVE: Ολυμπιακός – Μπασκόνια. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Μπασκόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Ο Παναθηναϊκός μετέτρεψε σε «προπόνηση» τον ημιτελικό με τον ΟΦΗ, νίκησε εύκολα με 3-0 ((25-13, 25-18, 25-16) τον ΟΦΗ στο κλειστό της Νεάπολης και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.