Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αυτό είναι το πλάνο του Άρη για τις μεταγραφές

Αυτό είναι το πλάνο του Άρη για τις μεταγραφές

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να ολοκληρώσουν δυο μεταγραφές, τουλάχιστον, μέχρι τα Χριστούγεννα, προκειμένου οι παίκτες να ενσωματωθούν στις προπονήσεις και να είναι έτοιμοι να αγωνιστούν από το νέο έτος.

Η απόφαση για ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι ειλημμένη για τον Άρη, ενώ στον σχεδιασμό προβλέπεται και η απόκτηση δυο παικτών, μέχρι τα Χριστούγεννα.

Συγκεκριμένα οι κιτρινόμαυροι θα προχωρήσουν σε τρεις μεταγραφές, τουλάχιστον, δύο εκ των οποίων θέλουν να τις ολοκληρώσουν το επόμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου οι παίκτες να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη και να τεθούν άμεσα στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Ο σχεδιασμός του Άρη για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου

Στόχος των ανθρώπων των κιτρινόμαυρων είναι να ενσωματωθούν οι συγκεκριμένοι παίκτες στις προπονήσεις και να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για να αγωνιστούν από το νέο έτος.

Ποια είναι η προτεραιότητα του Άρη

Προτεραιότητα τη δεδομένη χρονική στιγμή για τους ανθρώπους του Άρη φαίνεται ότι αποτελεί η απόκτηση ενός αριστερού εξτρέμ και ενός φορ για να πλαισιώσει τον Μορόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε επαφές με τη Σασουόλο για την απόκτηση του νεαρού Νορβηγού μεσοεπιθετικού Εμίλ Σέιντε. Παράλληλα, όμως, με τη συγκεκριμένη περίπτωση εξετάζουν και εναλλακτικές, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμοι αν η έκβαση των διαπραγματεύσεων δεν είναι θετική.

Τέλος, ο Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Άκη Μάντζιο για τα μεταγραφικά θέματα και όλα θα ξεκαθαρίσουν σχετικά με τον σχεδιασμό των κίτρινων μέσα στο επόμενο διάστημα.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024