Μίροτιτς: Παραμένει αμφίβολος για τα παιχνίδια της Αρμάνι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
Ο 32χρονος σούπερ σταρ της Αρμάνι Μιλάνο ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον αχίλλειο και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για αρκετές ακόμα εβδομάδες.
Ο Νίκολα Μίροτιτς αντιμετωπίζει πρόβλημα τενοντίτιδας στον αχίλλειο και ήδη έχει χάσει 3 παιχνίδια της Αρμάνι Μιλάνο. Όμως ο τραυματισμός του 32χρονου φόργουορντ είναι ακόμα πιο σοβαρός από ότι υπολογιζόταν.
Δεν μπορεί να προσδιοριστεί ακόμα το διάστημα της απουσίας του.
Όπως δήλωσε ο Έτορε Μεσίνα στη συνέντευξη τύπου μετά την αναμέτρηση με την Παρτιζάν, ο Μίροτιτς θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετές εβδομάδες ακόμα, χωρίς όμως να προσδιορίζει το διάστημα της απουσίας του.
«Κάναμε απαίσιες επιλογές. Σίγουρα μας λείπει ο Μίροτιτς, ακόμα ψάχνουμε για πόιντ γκαρντ, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Έχουμε αρκετούς παίκτες για να αντέξουμε και να κάνουμε κάτι καλύτερο από αυτό. Ο Μίροτιτς; Σίγουρα μιλάμε για απουσία εβδομάδων, αλλά ίσως και παραπάνω. Θα ολοκληρώσει όλες τις εξετάσεις που πρέπει να κάνει και την επόμενη εβδομάδα θα ξέρουμε ποιος θα είναι ο καλύτερος δρόμος αποκατάστασης», ανέφερε ενδεικτικά ο κόουτς Μεσίνα.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Νίκολα Μίροτιτς μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 11 ματς, έχοντας μέσο όρο 17.6 πόντους, με 61.8% στα δίποντα, 39% στα τρίποντα και 78.8% στις βολές, όπως επίσης και 6.2 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ, 1.0 κλέψιμο και 19.6 στο σύστημα ranking.
Τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο Μίροτιτς ενδέχεται να μην είναι έτοιμος να αγωνιστεί στις δύο αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό AKTOR (22/12, 21:45) στο Μιλάνο και Ολυμπιακό (2/1, 21:15) στο ΣΕΦ, στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου της κανονικής διάρκειας.
- Super League: Την ίδια ώρα η σέντρα και στα 7 παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής – Δείτε το πρόγραμμα
- Λάτσιο-Μίλαν 1-0: Οι φιλοξενούμενοι κλώτσησαν την ευκαιρία, κερδισμένη η Ιντερ (+8) – Λεάο κατά Αλέγκρι (pics)
- Μπενίτεθ: «Είμαι απογοητευμένος…»
- Νίκολιτς: «Ήταν αφελής η αντιμετώπισή μας και δεν είχαμε συγκέντρωση»
- Ο Μπρούνο Φερνάντες είναι κάτι παραπάνω από… απαραίτητος για την Γιουνάιτεντ
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 25ης αγωνιστικής της Super League (vids)
- Η βαθμολογία της Super League μετά την 25η αγωνιστική (pic)
- Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 0-0: Ματσάρα με σασπένς αλλά χωρίς γκολ στη Λεωφόρο (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 16.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/davide-venturelli-lh0mqRUCrok-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442