Η γιορτή των 42ων βραβείων του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ) για την αγωνιστική περίοδο 2022/23, ξεκίνησε με μία πολύ ξεχωριστή βράβευση του συνδέσμου προς τον Κοσμά Τσιλιανίδη, για το καταπληκτικό μήνυμά του για τη μάχη κατά του καρκίνου.
Ο ίδιος μιλώντας στο περιθώριο της ειδικής βράβευσής του από τον ΠΣΑΠΠ, χρησιμοποίησε μία παλιά φράση του Σάββα Κωφίδη:
«Θέλω να τονίσω ότι η ουσία της βράβευσης είναι η κίνηση και όχι το πρόσωπο. Να δοθεί σημασία στο μήνυμα της κίνησης. Δεν ήθελα ποτέ κανένας να σκεφτεί ότι προσπάθησα να έχω προσωπική δημοσιότητα για ένα τέτοιο ευαίσθητο θέμα, αλλά τελικά αποδείχθηκε χαζή σκέψη με τα μηνύματα που έλαβα.
Εμείς οι ποδοσφαιριστές κάθε Σαββατοκύριακο γινόμαστε οι ήρωες των παιδιών στο γήπεδο ενώ οι ήρωες είναι εκτός γηπέδου και παλεύουν καθημερινά. Γιατί να μην χρησιμοποιήσουμε αυτή τη δύναμη και για να χρησιμοποιήσω τη φράση του Σάββα Κωφίδη που θαυμάζω πολύ: ‘Φανταστείτε ο Μέσι και ο Ρονάλντο αντί να διαφήμιζαν πατατάκια να μιλούσαν για τους βομβαρδισμούς στη Συρία», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Ολυμπιακός Β' πέτυχε μια επική ανατροπή επί του Αιγάλεω, νίκησε 2-1 και κατέλαβε την 4η θέση της βαθμολογίας στον νότιο όμιλο της Super League 2, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στα πλέι-οφ.