Ελένη Ουζουνίδου: «Σοκαρίστηκα με τον θάνατο του Πάνου Νάτση»
«Μου πήρε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα να το συνειδητοποιήσω»
Η Ελένη Ουζουνίδου παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!». Η ηθοποιός μίλησε για την θεατρική παράσταση που «ανέβηκε» στις φυλακές Κορυδαλλού, την αποχή από την τηλεόραση κι αναφέρθηκε και στην απώλεια του Πάνου Νάτση.
«Όλη την παράσταση την έκανα όρθια γιατί δεν ήμουν σε αμφιθεατρικό σκηνικό. Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών των γυναικών από τα πρώτα λεπτά ‘δόθηκε’ στην παράσταση και μετά ήρθαν και μας έκαναν δώρα».
«Τρόμαξα κι απέρριψα όλες τις προτάσεις»
Για την παύση που κάνει από την τηλεόραση σημείωσε: «Φέτος κάνω μία παύση, γιατί μία χρονιά ολόκληρη δούλευα ασταμάτητα. Ήταν σαν να έχασα ένα χρόνο από τη ζωή μου, είναι σαν να ζούσα τις ζωές άλλων ανθρώπων. Τρόμαξα κι απέρριψα όλες τις προτάσεις».
Στην συνέχεια η ηθοποιός μίλησε για την ξαφνική απώλεια του ηθοποιού Πάνου Νάτση. «Μου πήρε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα να το συνειδητοποιήσω, γιατί με τον Πάνο γνωριζόμασταν πολλά χρόνια. Σοκαρίστηκα κι εγώ όπως όλοι όταν έμαθα το κακό νέο».
Ερωτώμενη αν τις έχουν τύχει δύσκολες συνεργασίες στα επαγγελματικά και πώς τις έχει αντιμετωπίσει απάντησε: «Διαχειρίζομαι με υπομονή τις δύσκολες συνεργασίες. Έτσι τις διαχειρίστηκα στο παρελθόν, έχω πολλά χρόνια να έχω δύσκολη συνεργασία».
Κλείνοντας εξομολογήθηκε η Ελένη Ουζουνίδου ότι θα ήθελε στο μέλλον να ζήσει στην επαρχία και να φύγει από το κέντρο της Αθήνας.
Δείτε το βίντεο
- Είναι ο Ντόου…man of the match – Ο Αρτέτα εμπιστεύτηκε το πουλέν του και δικαιώθηκε
- Οι πιο καλοπληρωμένοι ηθοποιοί του Xόλιγουντ για το 2025
- Γιατί θέλουν να ξεριζώσουν την πικροδάφνη από τα σχολεία;
- «Συμπεριφορές και κρατική αναλγησία οδήγησαν τη σύντροφό μου στο θάνατο» – Νέες αποκαλύψεις για την 57χρονη καθηγήτρια
- Λίβανος: Η κατάπαυση του πυρός περνά από την αναγνώριση του Ισραήλ από την Βηρυτό σύμφωνα με σχέδιο της Γαλλίας
- Νάπολι – Λέτσε: Η αρχική ανησυχία για Μπαντά και τα ευχάριστα για τον 25χρονο εξτρέμ (vids)
- Νάπολι – Λέτσε 2-1: Τρίποντο με ανατροπή για τους Παρτενοπέι
- Νησί Χαργκ: Οι ΗΠΑ έβαλαν στο στόχαστρο την καρδιά της οικονομίας του Ιράν – Πώς θα επηρεάσει αυτό τον πόλεμο;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442