Ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» επικρατώντας του Ολυμπιακού με 4-2 για την 10η αγωνιστική της Super League.
Βέβαια η φάση του τέταρτου γκολ του Δικέφαλου θυμίζει πολύ σε μία του Γκούτι της Ρεάλ Μαδρίτης. Στο 78ο λεπτό ο «Ντέλιας» που είχε περάσει ως αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα βρέθηκε μόνος του με τον Πασχαλάκη τον οποίο ξεπέρασε και στη συνέχεια με υπέροχη ενέργεια «έστρωσε» έτοιμο γκολ στον Οζντόεφ, ο οποίος σκόραρε για τον Δικέφαλο του βορρά.
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας θύμισε… Γκούτι στο γκολ του Οζντόεφ
Αν γυρίσουμε το χρόνο πίσω και πάμε στο 2010 και στο εκτός έδρας παιχνίδι για τη Ρεάλ κόντρα στην Λα Κορούνια θα συνειδητοποιήσουμε πως ο Γκούτι είχε… σερβίρει ένα παρόμοιο γκολ στον Καρίμ Μπενζέμα.
Τότε ο Ισπανός είχε βρεθεί τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και σαν να είχα μάτια στην πλάτη του έκανε το τακουνάνι στον Γάλλο σέντερ φορ και αυτός με σχετική άνεση σκόραρε.
Και σε καλό επίπεδο και σε κακό (του προκαλεί συναισθήματα). Όταν είσαι νέος κάνεις ‘μ…ια’ (το είπε στα ελληνικά εννοώντας κάνεις ‘μα…ιες). Όπως το έκανε ο Κουλιεράκης που έκανε σουτ. Στο ποδόσφαιρο όπως και στη ζωή όταν έχεις έπαρση τιμωρείσαι. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και θέλω για τα 2 αυτά τα παιδιά γιατί παίζουν με μένα σε πιο υψηλό επίπεδο και είναι 2 πολύ καλά παιδιά».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.