Ισραήλ: Ο αρχηγός του στρατού δηλώνει έτοιμος για εισβολή στην Γάζα
Ο αντίστοιχος αρχηγός ΓΕΕΘΑ του Ισραήλ στρατηγός Χερζί Χαλεβί δήλωσε πως οι χερσαίες δυνάμεις είναι «πολύ καλά προετοιμασμένες» για επίθεση στην Λωρίδα της Γάζας.
Ο αρχηγός του στρατού του Ισραήλ, Χερζί Χαλεβί διαβεβαίωσε με δηλώσεις του πως ο Ισραηλινός στρατός είναι έτοιμος για χερσαία επέμβαση στην Λωρίδα της Γάζας.
Ο στρατηγός Χαλεβί μίλησε στους διοικητές της 146ης Μεραρχίας στο βόρειο Ισραήλ για να τους προετοιμάσει εν όψει της μεγάλης επίθεσης.
«Σκοτώνουμε τους διοικητές και τους πράκτορές τους. Δρούμε με μεγάλη αποφασιστικότητα»

H μονάδα Καρακάλ του Ισραηλινού στρατού.
Η ομιλία του στρατηγού προς τους διοικητές των μονάδων
«Θέλουμε να φέρουμε την Χαμάς σε σημείο αποσύνθεσης. Την ηγεσία της, την στρατιωτική της πτέρυγα. Για αυτό και επιτιθέμεθα με μεγάλη δύναμη. Σκοτώνουμε τους ανώτατους διοικητές τους, σκοτώνουμε τους πράκτορές τους, καταστρέφουμε τις υποδομές τους και δρούμε με μεγάλη αποφασιστικότητα».
«Μια μανούβρα προς τον Νότο έχει προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά» δήλωσε ακόμα ο στρατηγός Χαλεβί.

Τα τεθωρακισμένα του Ισραήλ είναι έτοιμα όπως και το πεζικό για χερσαία επέμβαση.
Αναφερόμενος στις καθυστερήσεις και στους λόγους της καθυστέρησης της χερσαίας επέμβασης ο αρχηγός Χαλεβί δήλωσε «Υπάρχουν εκτιμήσεις τακτικής, επιχειρησιακές και ευρύτερης στρατηγικής, κάτι που μας έδωσε περισσότερο χρόνο.
Οι δυνάμεις που έχουν περισσότερο χρόνο προετοιμάζονται καλύτερα και αυτό είναι ακριβώς αυτό που κάνουν οι δυνάμεις (σ.σ. επανάληψη της λέξεις δυνάμεις καθώς οι λέξη «δυνάμεις» είναι στον τίτλο του ισραηλινού στρατού, Israeli Defence Forces)».
- ΜΕΓΑ: Ηγετική παρουσία με ελληνική υπογραφή
- Στάρμερ: Οι βάσεις στην Κύπρο δεν χρησιμοποιούνται από τα αμερικάνικα βομβαρδιστικά
- Τζάστιν Μπίμπερ, φαινόμενο ετών 32: Το YouTube, η ευχή της μάνας και η επόμενη μέρα
- Στην κορυφή της τηλεθέασης οι ενημερωτικές εκπομπές του MEGA τον Φεβρουάριο
- Επιστροφή-θρίλερ για τον Σιδηρόπουλο και τη διαιτητική ομάδα του από το Ριάντ
- Ντόναλντ Τραμπ: Ο πόλεμος θα τελειώσει πολύ γρήγορα – Εάν χρειαστεί θα στείλουμε στρατό
- Η Μοσάντ γνώριζε ακόμα και τη θέση του Χαμενεΐ στο σημείο της δολοφονίας του
- MEGA και το MEGA News πρώτοι στα γεγονότα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/brennan-wolf-5ZTesI4UxpY-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442