Η όλη διαδικασία θα μπορούσε να γίνει νωρίτερα, αν φυσικά χρειαζόταν κάτι τέτοιο και η εικόνα αυτή να «έπαιζε» στο ραντεβού του ελληνικού πρωταθλήματος
Ας μιλήσουμε με βάση τις ημερομηνίες: ακόμη κι αν δεχθούμε πως μια υβριδική ποικιλία ή ένας χλοοτάπητας σύγχρονος χρειάζεται επισπορά μεσούντος του πρωταθλήματος, τι προκύπτει, αλήθεια;
Η ΑΕΚ έπαιξε με τον Ατρόμητο στις 27 Σεπτεμβρίου και στις 5 Οκτωβρίου παιχνίδι ομίλων Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στον Αγιαξ. Υπό κανονικές συνθήκες η διακοπή θα ερχόταν για τον αγώνα της εθνικής ομάδας με την Ολλανδία, δηλαδή αρκετές ημέρες μετά. Ωστόσο, η Λίγκα αποφάσισε να δοθεί το αναβληθέν ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στις 8 Οκτωβρίου.
Η όλη διαδικασία θα μπορούσε να γίνει νωρίτερα, αν φυσικά χρειαζόταν κάτι τέτοιο και η εικόνα αυτή να «έπαιζε» στο ραντεβού του ελληνικού πρωταθλήματος, το τετ-α-τετ της ΑΕΚ με την ομάδα του Αγρινίου. ‘
Οσον αφορά στην έδρα της ΑΕΚ, δεν μπορεί, κάποιος θα έχει ευθύνη για την εικόνα που ταξίδεψε στα πέρατα της γης
Η μήπως όχι; Αλλά προφανώς προτιμήθηκε να παίξει η ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο …χαλί και μετά να γίνει η επισπορά. Μήπως έγινε και αλλαγή της θερμόφιλης με την ψυχρόφιλη ποικιλία; Και γιατί αν αποφασίστηκε αυτό, έπρεπε να προκύψει τώρα και όχι αφού η θερμοκρασία πέσει κάτω από τους 10 βαθμούς σύμφωνα με τα όσα ορίζει η διεθνής πρακτική;
Είναι μυστήρια που προφανώς δεν θα απαντηθούν. Οπως και τι έκαναν οι άνθρωποι της ΕΠΟ όταν αντίκρισαν την κατάσταση. Αν, βέβαια, αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει…Αλλά το βέβαιο σχετίζεται με το γεγονός πως ορισμένοι επιμένουν πως επισπορά δεν χρειαζόταν και αυτό έλεγαν από πέρυσι. Οσον αφορά στην έδρα της ΑΕΚ, δεν μπορεί, κάποιος θα έχει ευθύνη για την εικόνα που ταξίδεψε στα πέρατα της γης και έκανε τους πάντες να αναρωτιούνται το εξής: πώς σε ένα γήπεδο ακριβώς ενός έτους βρίσκεται ο χλοοτάπητάς του σε αυτή την κατάσταση.
Δεν μπορεί, οι αρμόδιοι ας βρουν τι συμβαίνει. Γιατί τους «ακουμπά» το όλο ζήτημα και ένας αγωνιστικός χώρος που θύμιζε τις αθλιότητες περασμένων δεκαετιών, εκεί στα χρόνια του ’80 όταν δεν υπήρχαν βοηθητικά γήπεδα και η συντήρηση του χλοοτάπητα ήταν μια άγνωστη λέξη. Τόσο πίσω φτάσαμε;
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι απλές συνήθειες, όπως το να αποφεύγουμε το φαγητό λίγες ώρες πριν τον ύπνο, αρκούν για να ενισχύσουν την καρδιακή λειτουργία.
Μετά από μία ακόμη κακή εμφάνιση, ο Άρης έμεινε στο 1-1 με την Κηφισιά στο «Βικελίδης» και συμπλήρωσε 86 ημέρες χωρίς νίκη στην έδρα του στη Super League.
Ο Ολυμπιακός γύρισε από το 2-0 και έκανε την ολική ανατροπή παίρνοντας το ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Volley League απέναντι στον Παναθηναϊκό με 3-2 σετ.
Μετά τις δύο γκέλες-σοκ, η Άρσεναλ πήρε τεράστιο «διπλό» (1-4) επί της Τότεναμ στο… θεωρητικό ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου και ξέφυγε ξανά στο -5 από τη Σίτι.