Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έξαλλοι με τον αγωνιστικό χώρο της «Opap Arena» Φαν Ντάικ και Βέγκχορστ - «Είναι φρικτός»

Έξαλλοι με τον αγωνιστικό χώρο της «Opap Arena» Φαν Ντάικ και Βέγκχορστ – «Είναι φρικτός»

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την κακή κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο αγωνιστικός χώρος της «Opap Arena» – Το χειρότερο γήπεδο στο οποίο έχω παίξει, είπε ο Βέγκχορστ

Όσο και αν πάλεψε η Εθνική μας ομάδα δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ολλανδία, με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στο 93′ να χαρίζει το πολύτιμο τρίποντο στους Οράνιε.

Πλέον με αυτή την νίκη η Ολλανδία φτάνει τους 12 βαθμούς, όντας πλέον με το ενάμισι πόδι στην τελική φάση του Euro 2024.

Μπορεί οι Ολλανδοί να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, μιας και είναι πλέον κοντά σε ακόμη ένα μεγάλο τουρνουά, ωστόσο ο «χρυσός» σκόρερ της ομάδας του Κούμαν και αρχηγός, Φαν Ντάικ δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την κακή κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο αγωνιστικός χώρος της «Opap Arena».

Την άποψη αυτή προσυπογράφει και ο Βουτ Βέγκχορστ της Χόφενχαϊμ, μιλώντας για το χειρότερο γήπεδο που έχει παίξει ποτέ.

Ο διασυρμός που πλέον παίρνει διαστάσεις διεθνείς γίνεται κυρίως με αιχμηρές αναρτήσεις στα social media.

«Είδες τον αγωνιστικό χώρο. Είναι φρικτός. Είναι απίστευτο που επιτρέπεται ακόμα σε αγώνες τέτοιου επιπέδου» ανέφερε χαρακτηριστικά μετά το τέλος της αναμέτρησης ο παγκοσμίου κλάσης αμυντικός της Λίβερπουλ, που έχει δώσει αγώνες στα μεγαλύτερα και πλέον σύγχρονα γήπεδα του κόσμου.

Με δεδομένο ότι η OPAP ARENA θα φιλοξενήσει σε λίγους μήνες τον τελικό του UEFA Europa Conference League τα αρνητικά αυτά σχόλια από έναν κορυφαίο του αθλήματος για την ποιότητα του αγωνιστικού χώρου ίσως προβληματίσουν την UEFA.

Ούτως ή άλλως η τελευταία έχει δεχθεί επικρίσεις για την επιλογή της OPAP ΑΡΕΝΑ για τον τελικό μετά τα όσα συνέβησαν έξω από το γήπεδο με τη δολοφονική επίθεση των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Τι χωράφι ήταν αυτό;

Το… χάλι στο οποίο βρισκόταν ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της ΑΕΚ δεν πέρασε απαρατήρητο και από τους χρήστες του Twitter οι οποίοι σχολίασαν αρνητικά την αποκαρδιωτική εικόνα του αγωνιστικού χώρου της Opap Arena, με τον χλοοτάπητα να είναι κατεστραμμένος, καθώς και τα σπασμένα καθίσματα στο πέταλο.

Sports in

Sport: «Φοβίζουν οι δυο… μεταγραφές του Ολυμπιακού»

Η εφημερίδα της Βαρκελώνης αναλύει τα ατού των «ερυθρολεύκων» ενόψει του πέμπτου αγώνα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024