Πολλά σχόλια έχει προκαλέσει η εικόνα του Ζαν Κλερ Τοντιμπό από την αναμέτρηση της Γαλλίας με την Ολλανδία.
Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός της Νις, «πιάστηκε» από τον φακό της κάμερας να χαμογελάει κατά τη διάρκεια ενός λεπτού σιγής για τα θύματα του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης.
Η Γαλλία μπορεί να κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-2 και μαζί το επίσημο «κλειδί» για το Euro 2024, όμως η κίνηση αυτή του Τοντιμπό, έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων.
Περισσότεροι από 300.000 φίλαθλοι παρακολούθησαν ζωντανά τον Φρανκ Ίλετ να μένει… σύξυλος στην ισοπαλία της Γιουνάιτεντ με την Γουέστ Χαμ που «έσβησε το όνειρο για το κούρεμα που τόσο... λαχταράει!
Ο Κώστας Γαλανόπουλος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του και έτσι ο Χιμένεθ δεν μπορεί να τον υπολογίζει για το σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.