Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ισραήλ - Χαμάς: Ο Αχμέντ Χασάν «Κούκα» υποστηρίζει δημόσια την Παλαιστίνη

Ισραήλ – Χαμάς: Ο Αχμέντ Χασάν «Κούκα» υποστηρίζει δημόσια την Παλαιστίνη

O Αχμέντ Χασάν «Κούκα», Αιγύπτιος διεθνής και πρώην παίχτης του Ολυμπιακού, αποφάσισε να μπει στον διαδικτυακό πόλεμο που διεξάγεται στα κοινωνικά δίκτυα υπέρ της Παλαιστίνης.

Σε μια μακροσκελή ανάρτησή του ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής καταφέρθηκε εναντίον των fake news, της στάσης των κοινωνικών δικτύων που ρίχνουν λογαριασμούς που στηρίζουν την Παλαιστίνη και θέλησε να δώσει την δική του οπτική.

Ο λαός της Αιγύπτου ζει έντονα το δράμα της Παλαιστίνης, γειτνιάζουν άλλωστε με την Λωρίδα της Γάζας και ο «Κούκα» δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Αν υπάρχει άλλωστε ένας λόγος που δεν έχουμε δει διαδηλώσεις γεμάτες πάθος στην Αίγυπτο είναι επειδή…απαγορεύονται. Παρόλα αυτά ένωσε την φωνή του, με τις φωνές χιλιάδων συμπατριωτών του, σε συμπαράσταση της Παλαιστίνης.

Ολόκληρη η ανάρτηση του ποδοσφαιριστή

Μετακόμισα στην Ευρώπη πριν 11 χρόνια, για αυτό έχω followers και φίλους που δεν είναι αραβικής καταγωγής, οπότε αυτό το ποστ και οι ιστορίες μου μοιράζομαι για την Παλαιστίνη είναι για εσάς.
Εγώ και οι Άραβες φίλοι ξέρουμε ήδη πολύ καλά τι συμβαίνει για δεκαετίες.

Οι πραγματικοί τρομοκράτες είναι αυτοί που βομβαρδίζουν μια ολόκληρή χώρα, δύο εκατομμύρια πολίτες που το 40% είναι παιδιά

Το Ισραήλ πήρε την γη της Παλαιστίνης, σκότωσε χιλιάδες κόσμου, κατέστρεψε τα πάντα και όταν μετά από πολλά χρόνια η Παλαιστίνη προσπάθησε να αντισταθεί, ακόμα και με τα μικρά όπλα που έχει, τα δυτικά μίντια τους αποκαλούν τρομοκράτες!

Τα δυτικά μίντια λένε πως αποκεφάλισαν 40 μωρά, αλλά δεν υπάρχουν φωτογραφίες ή βίντεο που αν το αποδεικνύουν, οπότε είναι ακόμα μια ψευδής ιστορία. Είμαι ενάντια στον κάθε ένα που σκοτώνει πολίτες ή αθώους.

Αλλά οι πραγματικοί τρομοκράτες είναι αυτοί που βομβαρδίζουν μια ολόκληρή χώρα, δύο εκατομμύρια πολίτες που το 40% είναι παιδιά, τους έκοψαν το νερό, ηλεκτρικό, τρόφιμα, βενζίνη, χρησιμοποιούν διεθνώς απαγορευμένα αέρια και λένε πως πολεμούν ανθρώπινα ζώα!

Ακόμα μερικές διασημότητες ποστάρουν φωτογραφίες από την Γάζα και γράφουν «I stand with Israel». Μπορείς να είσαι με όποιον θέλεις, αρκεί να μην είσαι ηλίθιος να ποστάρεις την τραγωδία στην Γάζα σαν να λαμβάνει χώρα στο Ισραήλ. Πιστεύω πως αν έχει έστω ένα ψήγμα καρδιάς, θα στεναχωρηθείς στα αλήθεια πολύ και θα μαραζώσεις αν δεις τι συμβαίνει στην Παλαιστίνη αυτές τις μέρες.

Ελπίζω πως αν είσαι σε θέση να λαμβάνεις αποφάσεις και βρεθείς σε μια συζήτηση (σχετική), να ξέρεις την αλήθεια.

Παραλίγο να ξεχάσω να σου πω πως οι πλατφόρμες των κοινωνικών δικτύων, απαγορεύουν την πρόσβαση σε λογαριασμούς που τολμούν να δείξουν την αλήθεια αυτή της φρικαλεότητας.
Ποιος νοιάζεται αν αντιμετωπίσουμε συνέπειες επειδή προσπαθούμε να είμαστε η φωνή τους έξω από τα χαρακώματα;

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024