Η Παρί Σεν Ζερμέν γκέλαρε και στην έδρα της ουραγού της βαθμολογίας στη Ligue 1, Κλερμόν και παρέμεινε δεύτερη στο πρωτάθλημα πίσω από την πρωτοπόρο Μπρεστ.
Η Παρί συνεχίζει να απογοητεύει στη φετινή Ligue 1, καθώς δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε στην έδρα της ουραγού της βαθμολογίας Κλερμόν και «πέταξε» ακόμη 2 βαθμούς με το 0-0, μένοντας δεύτερη στην κατάταξη του γαλλικού πρωταθλήματος.
Σε ένα παιχνίδι που η Παρί έκανε 21 τελικές ευκαιρίες προς την αντίπαλη εστία, δεν μπόρεσε να σκοράρει ούτε μία φορά και για τέταρτη φορά στο πρωτάθλημα δεν μπόρεσε να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης.
Ήταν ένα γεμάτο παιχνίδι, με τη Κλερμόν να έχει 0.91 xgoals και την Παρί να έχει 2.46 xgoals, όμως είχε τους δύο τερματοφύλακες να βρίσκονται σε πολύ καλή μέρα.
Την πιο μεγάλη ευκαιρία για τους πρωταθλητές Γαλλίας έχασε ο Γκονζάλο Ράμος, που είχε περάσει αλλαγή, στο 83ο λεπτό.
Η ομάδα του Ενρίκε έμεινε στους 12 βαθμούς σε 7 αγωνιστικές, ενώ η Κλερμόν έφτασε τους δύο βαθμούς και έριξε στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος με ισοβαθμία τη Λυόν.
Ο 46χρονος ρέφερι Τάσος Σιδηρόπουλος βρίσκεται πλέον στην πρώτη κατηγορία της UEFA και θα σφυρίζει σε Europa και Conference League. Κανείς Ελληνας διεθνής δεν προήχθη.
Δημοσίευμα της Sun αποδίδει σε προσωπικά κίνητρα την απουσία του κορυφαίου εν ενεργεία σκόρερ του Καμερούν, ανοίγοντας ξανά τη συζήτηση για τα όρια εξουσίας του προέδρου της ομοσπονδίας, Σαμουέλ Ετό.
Όταν η πτώση της Ferrari στη Formula 1 γίνεται μάθημα για την οικονομία των ΗΠΑ - Πώς τα λάθη διοίκησης που διέλυσαν μια αγωνιστική αυτοκρατορία φωτίζουν τους κινδύνους της απρόβλεπτης οικονομικής πολιτικής Τραμπ