Ο Πάολο Τζανέτι αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Έμπολι μετά το εις βάρος του 7-0 από την Ρόμα για την 4η αγωνιστική της Serie A.
Ο ιταλικός σύλλογος βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (19/9) σε αναζήτηση για το νέο του προπονητή μετά από τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα.
Η Έμπολι είναι τελευταία στην βαθμολογία του πρωταθλήματος χωρίς βαθμό και γκολ. Επιπροσθέτως, η ομάδα έχει δεχτεί 12 γκολ έχοντας χάσει από Γιουβέντους, Μόντσα και Βερόνα προηγουμένως.
Ο 40χρονος Ιταλός τεχνικός βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας από τον Ιούλιο του 2022 και πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα της χώρας αναμένεται να επιστρέψει ο Αουρέλιο Αντρεατσόλι στον πάγκο του συλλόγου χωρίς κάτι να επιβεβαιώνεται από την ίδια την ομάδα.
Empoli Football Club rende noto di aver sollevato dall’incarico di responsabile tecnico della Prima Squadra Paolo Zanettihttps://t.co/5eBE1rzNQJ
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η Παρί «κάθισε» στο εκτός έδρας 3-2, η Μονακό προηγήθηκε, όμως έμεινε με δέκα παίκτες και οι γηπεδούχοι μπήκαν σε τροχιά πρόκρισης. Η Μονακό έκανε το 2-2 στο 90+1’ και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος