Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η διάθεση των εισιτηρίων για το Super Cup στην Ρόδο

Η διάθεση των εισιτηρίων για το Super Cup στην Ρόδο

Μετά από εντολή της Αστυνομίας, ο ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε πως η αγορά των εισιτηρίων για το Super Cup στην Ρόδο θα γίνεται μόνο από τα γραφεία της ΚΑΕ Κολοσσός.

Ο ΕΣΑΚΕ γνωστοποίησε τον τρόπο με τον οποίο οι φίλαθλοι θα μπορέσουν να προμηθευτούν τα εισιτήρια για το Super Cup στη Ρόδο στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου, εκεί όπου θα αγωνιστούν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Περιστέρι και ΠΑΟΚ.

Μετά από εντολή της Αστυνομίας, η αγορά των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο από τα γραφεία της ΚΑΕ Κολοσσός και όχι μέσω διαδικτύου. Τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά και ο καθένας μπορεί να αγοράσει μέχρι 4.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατόπιν εντολής της Αστυνομίας, η αγορά των εισιτηρίων για το Super Cup 2023 by aegean islands από τα γραφεία της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels στην Πλατεία Βρούχου 1 στην Ρόδο τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 15:00, γίνεται μόνο με φυσική παρουσία.

Η αγορά των εισιτηρίων αλλά και η είσοδος στις δύο ημέρες του τουρνουά θα γίνει με ταυτοπροσωπία (ονοματεπώνυμο, αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, email και ΑΜΚΑ). Συνεπώς τα εισιτήρια είναι ονομαστικά, ενώ στην είσοδο θα γίνεται σωματικός έλεγχος από την Αστυνομία.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αγοράσει έως 4 εισιτήρια».

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024