Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιόρταζε τα γενέθλιά του ο 23χρονος που πιάστηκε να κάνει σεξ σε τουαλέτα αεροπλάνου - Τι απαντά η μητέρα του

Γιόρταζε τα γενέθλιά του ο 23χρονος που πιάστηκε να κάνει σεξ σε τουαλέτα αεροπλάνου – Τι απαντά η μητέρα του

«Δεν έκανε κάτι κακό» απαντά η μητέρα του 23χρονου που έκανε σεξ σε τουαλέτα αεροπλάνου, παρά το γεγονός ότι χαρακτηρίζει το βίντεο ντροπιαστικό

Αντιμέτωποι με ένα… πρωτοφανές περιστατικό βρέθηκαν προ ημερών αεροσυνοδοί της ΕasyJet, όταν κατά τη διάρκεια πτήσης από το Λούτον στην Ίμπιζα, έπιασαν τσακωτό ένα ζευγάρι να κάνει σεξ στις τουαλέτες του αεροσκάφους.

Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει τους επιβάτες να ζητωκραυγάζουν και να φωνάζουν καθώς ο υπάλληλος της ΕasyJet ανοίγει την πόρτα. Εκπρόσωπος της EasyJet δήλωσε στην Daily Mail ότι η αστυνομία περίμενε την πτήση να προσγειωθεί στην Ίμπιζα για να παραλάβει τους δύο επιβάτες.

Δείτε το βίντεο…

Λίγες μέρες αργότερα, τα ΜΜΕ της Βρετανίας έδωσαν στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες για την ταυτότητα του εν λόγω ζευγαριού, το οποίο απ’ ότι φαίνεται… μόνο ζευγάρι δεν ήταν.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ με την Daily Mail, πρόκειται για τον 23χρονο Πιρς Σόγιερ, ο οποίος γιόρταζε τα γενέθλιά του, και μια γυναίκα την οποία, σύμφωνα με τη μητέρα του, είχε μόλις γνωρίσει στο αεροδρόμιο από το οποίο αναχώρησε για την Ίμπιζα.

Κατά το δημοσίευμα, μάλιστα, το ζευγάρι, το οποίο αποκάλυψαν μέλη του πληρώματος, αποθεώθηκε από επιβάτες όταν βγήκε από την τουαλέτα.

«Δεν έκαναν κάτι κακό» λέει η μητέρα του

Η μητέρα του 23χρονου μίλησε στη Sun και δήλωσε σοκαρισμένη από το «ντροπιαστικό» βίντεο. Όπως είπε, ωστόσο, αν και δεν είναι κάτι που θέλει να δει μια μητέρα, η ίδια πιστεύει ότι το ζευγάρι δεν έκανε κάτι κακό και υποστηρίζει ότι το πλήρωμα του αεροπλάνου «δεν έπρεπε να είχε ανοίξει την πόρτα».

Όπως είπε η μητέρα του 23χρονου, ο Πιρς ταξίδεψε με φίλους του στην Ίμπιζα την περασμένη Παρασκευή για να γιορτάσει τα γενέθλιά του. «Είναι μόνος του και μαζί με τους φίλους του περνούσαν καλά στο αεροδρόμιο» στο οποίο γνώρισε την μέχρι τότε άγνωστη σε αυτόν γυναίκα, συμπλήρωσε η μητέρα του νεαρού Βρετανού.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της EasyJet που μίλησε στην Daily Mail, «με την άφιξη της πτήσης από Λούτον στην Ίμπιζα στις 8 Σεπτεμβρίου επενέβησαν αστυνομικοί λόγω της συμπεριφοράς δύο εκ των επιβατών».

Όπως υπενθυμίζει τέλος η βρετανική εφημερίδα, βάσει του άρθρου 71 του νόμου του 2004 για σεξουαλικά αδικήματα (Sexual Offences Act 2004), είναι παράνομο να κάνει κάποιος σεξ σε τουαλέτα στην οποία έχει πρόσβαση το κοινό.

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024