Βγήκαν οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής της Super League, με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να ορίζει στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό (17/9, 21:30) στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Πορτογάλο Αρτούρ Σοάρες Ντίας.
Αυτό θα είναι το τέταρτο παιχνίδι που σφυρίζει στην Ελλάδα ο Πορτογάλος διαιτητής, ο οποίος είναι κατηγορίας elite, καθώς τον Μάρτιο του 2020 είχε διευθύνει το επεισοδιακό ντέρμπι ΑΕΚ – Αρης (2-1) στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο και τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (1-0) στο Καραϊσκάκη. Την περσινή σεζόν είχε σφυρίξει το Παναθηναϊκός – ΑΕΚ στη Λεωφόρο (0-0) για τα play offs της Super League.
Βοηθοί του θα είναι οι Πάολο Σοάρες και Ριμπέιρο, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Μιγκέλ Ούγκο. AVAR τοποθετήθηκε ο Ψαρρής, ενώ τέταρτος θα είναι ο Διαμαντόπουλος.
Αντίθετα, στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ – Αρης, ορίστηκε Ελληνας διαιτητής και συγκεκριμένα ο Τάσος Παπαπέτρου, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους Δημητριάδη και Απτόσογλου, ενώ στο VAR θα είναι ο Σιδηρόπουλος και AVAR και Μωϋσιάδης. Τέταρτος ορίστηκε ο Παπαδόπουλος.
Από εκεί και πέρα, στο Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός ορίστηκε ο Τσαγκαράκης, με βοηθούς τους Πετρόπουλο και Σινιοράκη, VAR τον Μανούχο και AVAR τον Νικολαΐδη.
LIVE: Γκλάντμπαχ - Βόλφσμπουργκ. Παρακολουθήστε live στις 16:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Γκλάντμπαχ - Βόλφσμπουργκ για τη 14η αγωνιστική της Bundesliga. Τηλεοπτικά από το Novasports 3.
Live streaming: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε σε live streaming στις 16:30 την αναμέτρηση Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική της Volley League γυναικών.
Σε... αστρονομικά επίπεδα έχουν φτάσει οι τιμές των ξενοδοχείων σε πολλές πόλεις των ΗΠΑ και του Μεξικού λίγους μήνες πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου.