Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε τη χαρά στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού να έχει στη διάθεσή του τους παίκτες που επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, αλλά και τους Αϊτόρ και Τζούριτσιτς.
Τόσο ο Αϊτόρ, όσο και ο Τζούριτσιτς είχαν αποχωρήσει τραυματίες από την εκτός έδρας αναμέτρηση των «Πρασίνων» στα Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΣ, όμως πλέον ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα μπορεί να τους υπολογίζει για την αναμέτρηση στο Αγρίνιο, απέναντι στον Παναιτωλικό.
Στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης ενσωματώθηκαν και οι Ιωαννίδης και Μάγκνουσον που απουσίαζαν για τα παιχνίδια των Εθνικών τους (ο Ισλανδός αμυντικός αποβλήθηκε στο παιχνίδι με το Λουξεμβούργο, γι’ αυτό και επέστρεψε νωρίτερα στην Ελλάδα), ενώ οι Γεντβάι και Βαγιαννίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
«Μειώθηκε στο μισό το απουσιολόγιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην προπόνηση της Δευτέρας στο «Γ. Καλαφάτης». Οι Αϊτόρ, Τζούριτσιτς ενσωματώθηκαν στο ομαδικό πρόγραμμα, ξεπερνώντας τον τραυματισμό τους, ενώ οι Ιωαννίδης, Μάγκνουσον επέστρεψαν από τις εθνικές τους ομάδες.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βαγιαννίδης, Γεντβάι. Απουσίασαν οι διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μλαντένοβιτς. Το πρόγραμμα προπόνησης ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo και ολοκληρώθηκε με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Σοβαρός τραυματισμός για τον Ντίνο Μαυροπάνο, ο οποίος μετά από χτύπημα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του αγώνα Γουέστ Χαμ - ΚΠΡ στο FA Cup αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο, φορώντας κολάρο.
LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον για το FA Cup. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 3.
Το Περιστέρι Betsson ήταν μέσα στη διεκδίκηση της νίκης για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ωστόσο στο τέλος ο Παναθηναϊκός «καθάρισε» το ματς με 94-86.